Több kérdés

Indította Hellstar, 2017-10-06, 14:52:30

2017-10-06, 14:52:30 Utolsó szerkesztés: 2017-10-06, 15:13:09 Szerző: Hellstar
Sziasztok!
Több kérdéssel fordulnék hozzátok, segítségeiteket megköszönném!

Förszt: A céhlogót szeretném a céh neve fölé áthelyezni. Merre kellene keresgélnem?

Szekönd: Régebben egy *inglish szerveren láttam olyan bónuszcserélő rendszert melynek az volt a lényege hogy mikor az adott felszerelésre ráhúztad a cserélőt akkor egy új ablakban megjelent az item ikon és annak bónuszai és egy gombal lehetett cserélgetni míg volt cserélő, közben persze frissültek a bónuszok.
Hogy hívják ezt a rendszert? (valószinűleg publikált a cucc)

Egyenlőre ennyi. Amennyiben valami eszembe jut bővítem.

Válaszokat előrre köszönöm!

PythonTextTail aszem az első.

Első: Megoldva! Köszönöm szépen pati!

Remélem erre gondolsz ha kicsomagolod és megnézzed a tga-t akkor biztos beugrik hogy tényleg ez az e

ott van alul csatolmányban

2017-10-06, 15:30:52 #4 Utolsó szerkesztés: 2017-10-06, 15:33:37 Szerző: Hellstar
Kép alapján nehéz ezt megmondani :D Nagy valószinűséggel cserélve lett azokon a szervereken ahol alkalmazták.
Majd a script megmondja :D

(Köszönöm!)
Amint újra géphez érek megnézem. Addigis nyitva hagyom.

2017-10-06, 15:38:04 #5 Utolsó szerkesztés: 2017-10-06, 15:45:35 Szerző: Distraught
nem értek pythonhoz, de a bonus switcher alapján ezzel küldöd ki, hogy használja a bónuszolót:
net.SendItemUseToItemPacket(forgatópozíció, tárgypozíció)

ezzel pedig a darabszámot kérdezed le:
player.GetItemCountByVnum(forgatóid)

picit áttanulmányozod a pythont és szerintem meg tudod írni ezekkel

C++ programmer at Gameloft

2017-10-06, 21:01:56 #8 Utolsó szerkesztés: 2017-10-07, 09:31:24 Szerző: Distraught
valami ilyesmivel okoskodnék: (uiinventory.py-ben találod ezt a függvényt)

def __SendUseItemToItemPacket(self, srcSlotPos, dstSlotPos):
# 개인상점 열고 있는 동안 아이템 사용 방지
if uiPrivateShopBuilder.IsBuildingPrivateShop():
chat.AppendChat(chat.CHAT_TYPE_INFO, locale.USE_ITEM_FAILURE_PRIVATE_SHOP)
return
targyid = player.GetItemIndex(srcSlotPos)
if targyid == 71084:
#megnyitsz egy panelt, és annak az ok gombjára lefuttatod a net.SendItemUseToItemPacket(srcSlotPos, dstSlotPos) függvényt (a két értéket innen átadod az ok gombnak innen) / a darabszámellenőrzést pedig fent leírtam
net.SendItemUseToItemPacket(srcSlotPos, dstSlotPos)

nem szeretem a pythont, így a grafikus részt oldd meg vhogy

Köszönöm mikee0121! Erre gondoltam!
Mégvalami!
Hogyan lehetne azt megoldani hogy akkor jöjjön elő a panel mikor a cserélőt használatszerűen ráhúzom az optolandó tárgyra?

hátelvilegvagyuitooltippelkéneügyködniamiegyrootbanelhelyezettpythonosfájlvagymásesetbenmásrootbanlevőfájlokbakénemegírniasorokatúgyhogymindenokésnaktűnjönvagyilyesmiésbetudjadtölteniveleazadottbónuszforgatóablakothaabónuszolótráhúzodegybónuszostárgyra
[spoiler]nemsegítettemcsakazelméletétírtamlesajnosnemvagyokholmijézuskrisztushogymegváltsamafórumozókatvagyilyesmiarraéppmásoksegítségeszolgálhat[/spoiler]

ha elolvasnád és értelmeznéd, amit írtam, nem kérdezted volna ezt meg

[spoiler][trololololo]Most hogy belegondolok, az eladó csajnak is ilyen haja van a kisboltban. Neki jól áll. :-X[/trololololo][/spoiler]
"Tisztelet a kivételnek! Mindig tisztelet a kivételnek!"
"KezdÅ' vagyok, ne nézz le... (:"

Idézetet írta: Rin the Exorcist Dátum 2017-10-12, 20:29:29
[trololololo]Most hogy belegondolok, az eladó csajnak is ilyen haja van a kisboltban. Neki jól áll. :-X[/trololololo]
ez hogy jött a témához?:D
mármint érted smfben mióta van trololololo kód?

2017-10-14, 16:23:37 #14 Utolsó szerkesztés: 2017-10-14, 16:25:38 Szerző: gamer6661102
Idézetet írta: 5310pati Dátum 2017-10-06, 20:21:16

Sztem erre gondolt.

Ezek meg vannak? :) Kellene az egyik! :D "jobb alsó"

Nincs, csak sejtettem h ez kell neked.
Am nem nehéz megírni a pythont hozzá, de vhol biztos publikálva van, ha mást nem kiszeded vki klienséből.

2017-10-14, 16:34:36 #16 Utolsó szerkesztés: 2017-10-14, 16:51:56 Szerző: D4RR3
 :'( :'(