A mapon nem jelenik meg minden help

Indította xunikumx, 2017-09-27, 17:37:18

Ve  rendesen meg jeleniti

de kliensbe igy jelenik meg

HELP

A property részt ne külön peccsbe rakd, hanem a property eix epk-ba.
+ellenőrizd, hogy a fájlokat megfelelő módon csomagoltad-e be a jó elérésre

2017-09-28, 09:20:57 #2 Utolsó szerkesztés: 2017-09-28, 09:33:24 Szerző: xunikumx
be raktam igy se jó :

mooncave.eix/epk:
        bgm
        mooncave
        sound
       textureset
       ymir work :
                       effekt
                       environment
                       terrainmaps
                       zone

property,eix/epk

ki probáltam hogy a a ymir work tartalmát mind a  sajár eix epk jába  zone terrainmaps....... eix/epk ba beletettem  de semmi mindig ugyan azt látom akármit probálgatok 

egyébként eeről a mapról van szó : http://metin2hungary.net/index.php?topic=198737.0

tehát a granny grafikus motorod 2.9-es, ezáltal be kéne töltenie a mappon lévő objekteket;
viszont a kérdés még mindig az, hogy mért nem tölti be és hogy egyáltalán akármilyen syserr-t kaptál-e?

7 = Granny 2.4.0.30 -> 2.9.12.0

nem tudom mért nem tudja be tölteni

2017-09-28, 20:49:52 #5 Utolsó szerkesztés: 2017-09-28, 21:21:48 Szerző: fabtam11
syserred azt mondja 'h nem találja az adott értékekhez társított objektumokat eszerint a property része nem az igazi vagy a modelleket nem leli a játék.
Értem h ott van de nem lehet h véletlen a property csomagolásánál v a fájlok elhelyezésénél valami nem volt az igazi?

A dolog egyik része elméletben a sima metines effektekből lenne, a másik a plechito által kreáltakból;na most elképzelhető h nálad a propertynél valami másképp lehet vagy nem tom.  :-\

A kliensed Detroit, de a minimap alatt VZ van, ezzel amúgy Chevroletet akartad hergelni?

id: A kliensed Detroit, de a minimap alatt VZ van, ezzel amúgy Chevroletet akartad hergelni?

nem akarok én senkit hergelni :D több kliensel próbálkoztam lehet bele keveredtem már és véletlen át írtam azt is

egyébként vz be is bele tettem a mappot  és ott is ugyan ezt csinálja majdnem csak annyi különbséggel hogy ott a fű foltok meg jelennek

A maphoz tartozó property mappa tartalmat átraktad a gyári Property.eix, epk-ba?

persze át raktam                        már minden hogy próbáltam sehogy se jó

akkor a macska rúgja meg nem értek a lovakhoz, chevrolettől kérdezd meg mi lehet a gebasz ezen a téren o_o'