Jelenlegi Stabil

Indította djmester, 2017-09-21, 11:31:48

Üdv!

Ki hagytam pár évet ebből a világból. A jelenlegi szerver kliens párosításokat már nem ismerem még hírből sem. (mint régen franzi+ddmt2) Dolgoztam forrással de még a legelején. Azóta rengeteg system fejlesztés fix stb jött már ki.

Tudnátok javasolni akár fixált akár alap normális párosításokat?
Nem tudom van e már wolfmanos működő páros. Arra mondjuk szükségem lenne(de ha nincs akkor nincs :D )

(Tudom használni a keresőt, de tapasztalataitokra(datszó) van szükségem)
Előre is köszönöm a segítséget.

Szerintem próbáld meg Jelenlegi hu kliens-t meg hozzá a Hungary v1-et! :) Szerintem az a legstabilabb pársítas. Persze vannak benne ilyen alap hibák de egyszerűen javíthatók.

V1-hez spectra nem jobb? Csak mert a sima metinnek a mostani kliensében számos system van meg cucc ami teljesen fölösleges a v1 forráshoz képest.
Ahogy nézegettem a legjobb alap az most a v1 +spectra.
Ehhez valami vélemény tanács tipp észrevétel? :D

2017-09-21, 15:55:34 #3 Utolsó szerkesztés: 2017-09-21, 22:58:14 Szerző: Zhymer
Ezt értette "jelenlegi" alatt :D (tehát 2014-es állapot)
Hát aki nem látta még, annak nyilván 2017-ben kicsit megtévesztő lehet a neve.

A Spectra ebből készült, pár apróbb javítás található benne. Igazából teljesen mind1 melyiket használod, a "jelenlegi" sem buggos annyira hogy használhatatlan legyen, de ha már Pisti kitette a kliensét akkor használd azt szerintem.
"Hölgyeim és uraim, íme a bukott bálvány!"

Szuper köszönöm!

Idézetet írta: Zhymer Dátum 2017-09-21, 15:55:34
Hát aki nem látta még, annak nyilván 2017-ben kicsit megtévesztő lehet a neve.
A Spectra ebből készült, pár apróbb javítás található benne. Igazából teljesen mind1 melyiket használod, a "jelenlegi" sem buggos annyira hogy használhatatlan legyen, de ha már Pisti kitette a kliensét akkor használd azt szerintem.

Persze, mert nem volt normális magyar kliens alapnak így kijavítottam a 2014-es klienst, mert mindenki Test für klienst használt, az meg nem volt magyar. 2015 áprilisában tettem ki az első Spectra klienst, csak abban még találtam hibákat, amíg időm engedte, amiket javítottam a v2.0-ában, és végül 2.1-ben lettek a béta fegyverek kiegészítése is.

De ha valakinek kell nagyon egy 2017-es kliens, akkor megcsinálhatom a Spectra v3.0-át, csak ha van rá igény?!

Még jó,hogy lenne rá igény! :D

Lenne rá igény szerintem. :)

2017-09-26, 05:06:07 #9 Utolsó szerkesztés: 2017-09-26, 05:21:36 Szerző: fabtam11
A sültgalamb nem repül a szátokba, mert kivételesen túl nagy szó lenne aszondani, hogy nem nehéz egy ilyet megcsinálni:
[spoiler]modifikált /magyar questekkel kiegészített 40kv2(mer mér ne?)
-core-s felosztás nélkül max 64 mapallow-val forrásból
-a fórum színe, s java is kiadott már egy csomó questet és holmit, szal lehet válogatni a felhasználható elemek közül
+
spektra kliens némi kiegészítéssel:
-turkey mount visszarakásával
-plechis felesleges tesztéletformák removálásával
-régi mount dizájnnal
-arany/rubinvérttextúra mentes pc és pc2-kkel
-többékevésbé a régi
+
vagy saját vagy egyéb beszerzésű génmódosított src és sln ~aka F0orRá4s$!4!4!4
+
És a legfontosabb: józan, ép ész és némi utánajárás, mert elv javították a fórum keresőjét vagy ilyesmi!?[/spoiler]

Amúgy azért nincs kipublikálva 1 komplett, modern, magyar kész alap se, mert mint tudjátok mindenkinek más igénye van és nem feltétlenül tesz jót a világgal az, ha egy sf-et csak úgy felelőtlenül kirak az ember minden extrával és eszközzel.
Jó elég hülyén hangozhat, de ha visszaemlékeztek a Zaitseves VZ-jére vagy a Deadly2000 Deneme2 nevű művére, akkor jól tudhatjátok, hogy egy modern SF publikálásával nagyon sok felelősség jár.
...Mindezt azért írom, mert még most is akad olyan közönség, ami bármit megkajál, de nem veszi észre, hogy a neten lehet már kint van 1 adott SF minden elemmel és jajj a befektetett pénzének, ha véletlenül olyan szeróra ment fel, ami csak ideiglenes pénzfarmolásra szolgált valakinek, aki hetente-havonta nyitja meg újra és újra a szerverét.

spoil.: bármilyen hülyén hangzik nem kizárt, hogy van okunk az aggodalomra ezen dolog kapcsán.
Mondjuk ha egy international sf kerülne ki akk is jönne az a kérdés, hogy ezesetben megtörténhet-e és valószínűleg az esetek felében biztos hasonló körítéssel jönne a heti-havi 1x nyitó-1x záró, majd újranyitó szerók többsége.

ui.: Bizonyos playerek igényei néha a porcukrozott kutyagumi szintjét is megüthetik szval bizonyos esetekben nem meglepő az, h egyesek az 1 nap alatt kijátszom kategóriájú szerókkal hamar elrontják a saját játékélményüket és aztán hozzászoknak ehhez a sémához -.-'