Item_proto és mob_proto

Indította Szirikee, 2017-09-11, 18:42:30

Sziasztok!

Minap az alábbi hibába botlottam. Igyekszem betenni pár új fegyvert/vértet/NPC-t, azonban a címben említett fájlok nem éppen úgy alkalmazkodnak a helyzethez, ahogyan az elvárt lenne.

- ha fegyvert akarok betenni: amint beleírok +1 sort az item_protoba, EGYIK bontó sem hajlandó becsomagolni. Vagy 7-8 fajtát már próbáltam, és csak akkor nem csomagolják vissza, ha éppen hozzáírtam még egy sor.

- ha új NPC-t akarok betenni: gondolom a mob protóval is ez a helyzet, mivel egyszerűen képtelen vagyok beleírni a hozzáadott NPC-ket.

Ötlet? Tényleg jó pár csomagolót próbáltam már de nem sokra jutottam. Előre is köszönöm a segítséget! ;)

tájékoztass arról, hogy milyen bontód van, továbbá arról is h kb mikkel próbálkoztál;
ezalatt azt értem h a Tim-es bontók és a VZ-s bontó már úgy is sejtem h volt nálad, de a kérdés mikkel próbálkoztál és milyen sorokat használsz, mert azzal picit több infót kapnánk, hogy mi nem stimmel a dologgal.

Tim mind a három verzióját próbáltam
VZ bontókat próbáltam természetesen
FileArchive
Szolgáltató által adott bontó/csomagoló

xml-es bontók esetén kell az item_proto sorok végén lenni egy záró tag-nek.

Asszem ez az:

</item_proto>

vaaagy notepad++-ban vedd ki a progibeállítások Egyéb részénél a karakterkódolás automatikus felismerését.

Megoldva, köszönöm! :) Notepad++ automatikus fordítása volt a probléma.