Header hiba - Kereskedés

Indította Meli, 2017-09-06, 15:02:17

Üdv, szeretnék segítséget kérni, hogy, hogy tudnám vissza követni ezt a UNKNOW HEADER-t?
Miből merítheti a syserr ezt a 219 es UNKNOW HEADER-t?

Ezt kapom syserr ben:

SYSERR: Sep  6 08:24:04 :: Process: UNKNOWN HEADER: 219, LAST HEADER: 104(1), REMAIN BYTES: 18, fd: 19

Akkor keletkezik ez a hibaüzenet mikor megnyitom a privát kereskedést egy másik karakterrel.
Rákerestem forrásban, hogy hol dobhatja a hibát és megtaláltam az "input.cpp-ben"

if (bHeader == 0) // ľĎČŁČ­ Ăł¸®°ˇ ŔÖŔ¸ąÇ·Î 0ąř Çě´ő´Â ˝şĹµÇŃ´Ů.
iPacketLen = 1;
else if (!m_pPacketInfo->Get(bHeader, &iPacketLen, &c_pszName))
{
sys_err("UNKNOWN HEADER: %d, LAST HEADER: %d(%d), REMAIN BYTES: %d, fd: %d",
bHeader, bLastHeader, iLastPacketLen, m_iBufferLeft, lpDesc->GetSocket());
//printdata((BYTE *) c_pvOrig, m_iBufferLeft);
return true;
}

Esetleg, valaki letudná írni, hogy mi körül ronthattam el valamit?
Válaszokat előre is köszönöm.

“Majdnem minden tudásunkért nem azoknak tartozunk, akik egyetértettek, hanem azoknak, akik nem.”

2017-09-06, 18:29:42 #1 Utolsó szerkesztés: 2017-09-06, 18:32:07 Szerző: TrueLev
Senkitől nem fogsz választ kapni szerintem, ez nem olyan hiba amit így meg lehet oldani.
Rengeteg tesztelés kellene hozzá, + nem is érjük el a forrásod meg hozzá kompatibilis kliensed.

Tegyél vissza egy régebbi mentést.
Ha nincs, akkor meg kezd el kiszedegetni a módosításokat visszafelé.

En ezt megertem, de hogyan lehetne vissza kovetni a hibat?
Nem veletlenul irja ki, gondolom vissza lehet kovetni valahogy, hogy tudjam merre keresgeljek.

“Majdnem minden tudásunkért nem azoknak tartozunk, akik egyetértettek, hanem azoknak, akik nem.”

Először is nézd meg hogy mindig ugyanezeket a számokat írja-e. Ha igen, akkor nézd meg hogy a 219 vagy a 104-es packet tartozik-e egy új rendszerhez, vagy egy régihez amit már módosítottál, amennyiben nem az
[spoiler]sz*pás[/spoiler]
mert kifutott az adattípusból, tehát max vakvezetés a megoldás felé a forrás csupaszításával. (Szintén csak ez marad ha a packetek mindig változnak a syserrben)

Idézetet írta: TrueLev Dátum 2017-09-06, 18:52:57
Először is nézd meg hogy mindig ugyanezeket a számokat írja-e. Ha igen, akkor nézd meg hogy a 219 vagy a 104-es packet tartozik-e egy új rendszerhez, vagy egy régihez amit már módosítottál, amennyiben nem az
[spoiler]sz*pás[/spoiler]
mert kifutott az adattípusból, tehát max vakvezetés a megoldás felé a forrás csupaszításával. (Szintén csak ez marad ha a packetek mindig változnak a syserrben)

Jupíííí! Most jöhet a sz0póál@rc :(

forrás hiba lesz, mit raktál be utoljára? mentést tegyél vissza, sajnos vannak ilyen problémák, amik teljesen eltérőek attól mint amit piszkálsz.

Idézetet írta: Pisti95 Dátum 2017-09-08, 16:53:23
forrás hiba lesz, mit raktál be utoljára? mentést tegyél vissza, sajnos vannak ilyen problémák, amik teljesen eltérőek attól mint amit piszkálsz.

Hát sok mindent betettem azóta. Viszont tesztelgettem azóta és most kiderült, hogy a korideves pánt rendszertől kapom ezt a header hibát.
Esetleg valaki tudna segíteni, hogy mit ronthattam el?