Sash with scale pánt rendszer FAIL adatbázis mentés

Indította Word, 2017-09-05, 21:35:20

2017-09-05, 21:35:20 Utolsó szerkesztés: 2017-09-05, 21:42:35 Szerző: Word
sziasztok amint be kerül Sash with scale pánt rendszer FAIL lesz az adatbázis mentés nem kel részletezem szerintem hogyan is értve szerintem mindenki rá jött mire is célzok  legyen annyi hogy szabályos szerver off nál nem menti le karakterek állapotát csak vissza rakja őket előző állapotra shutdown game db sh kill nél ugye bár

(pánt nélkül  ez a probléma nem áll fent ismétlem nem áll fent)

akiknek volt már hasonló  problémájuk az meg írná hogy merre keresem a hibát? mert aszt tudom DB-hiba csak érdekelne hogy pontosan melyik  része okozza a gondot vagy talán nem is db hiba lenne hanem game? :(

2 mentésem van egy korábbi forrás egy hulladék amibe bent a pánt de FAIL az adatbázis igen hulladék most egyenlőre pántos mentésem.

Bár tudom hogy kb 365 napot kel várni válaszokra :( vagy örök időkig

bár egy hónapja van ez a gondja de jegelve volt csak most lenne fontos hogy meg oldás legyen rá

nálam bent van a sash, és jópár embernek bent van, nincs ilyen gond, szerintem valamit nem raktál be a db oldalra, amit írtál mindent a player táblába írja, így gondolom, nem minden db query-t módosítottál sash kompatibilisre.

100% működik, tesztelve

https://www.dosyaupload.com/2lWG

2017-09-05, 22:16:21 #2 Utolsó szerkesztés: 2017-09-05, 22:18:48 Szerző: Word
bent van rendesen hiszen megy csak ép nincs mentés  de ha  vissza rakom a régi mentést akkor ugye megoldja a gondokat  de ha kel db része akkor szívesen fel  rakom.

ClientManagerPlayer ClientManagerLogin

Ezekben ne alkalmazd a ctrl+c ctrl+v megoldást, hanem magadtól add hozzá, mert elcsúsznak az oszlopok.

2017-09-05, 22:32:32 #4 Utolsó szerkesztés: 2017-09-05, 22:39:34 Szerző: Word
ez a mentés amibe bent a rendszert

csatolva

mindjárt rá nézek a gyárira ami jó  semmi olyan nincs gyáriba ami jó ami véget ez lenne

Ezt a részt te magad írd meg. [spoiler]ClientManagerPlayer.cpp: queryLen = snprintf(queryStr, sizeof(queryStr),[/spoiler]

Egy példa: [spoiler]   queryLen = snprintf(queryStr, sizeof(queryStr),
         "INSERT INTO player%s "
         "(id, account_id, name, level, st, ht, dx, iq, "
         "job, voice, dir, x, y, z, "
         "hp, mp, random_hp, random_sp, stat_point, stamina, part_base, part_main, part_hair, part_sash, gold, playtime, "
         "skill_level, quickslot) "
         "VALUES(0, %u, '%s', %d, %d, %d, %d, %d, "
         "%d, %d, %d, %d, %d, %d, %d, "
         "%d, %d, %d, %d, %d, %d, %d, 0, %d, 0, 0, ",
         GetTablePostfix(),
         packet->account_id, packet->player_table.name, packet->player_table.level, packet->player_table.st, packet->player_table.ht, packet->player_table.dx, packet->player_table.iq,
         packet->player_table.job, packet->player_table.voice, packet->player_table.dir, packet->player_table.x, packet->player_table.y, packet->player_table.z,
         packet->player_table.hp, packet->player_table.sp, packet->player_table.sRandomHP, packet->player_table.sRandomSP, packet->player_table.stat_point, packet->player_table.stamina, packet->player_table.part_base, packet->player_table.part_base, packet->player_table.gold);
[/spoiler]

2017-09-06, 17:44:44 #6 Utolsó szerkesztés: 2017-09-06, 18:01:47 Szerző: Word
mysql nál player meg is döglött amint be került az SQL kód 

db.player.player (run this query).sql ennél ment tönkre a táblák  töröltem az adatbázist majd  mentést újra fel rakom úgyan úgy nem jó player tábla és  össze is omlott végete a szerver mentésnek jónak kel lenije szinte

DB forrásban hibázol pedig, ahogy írták is.

part_sash oszlop kiegészítés kellene a player.player táblába.

2017-09-06, 18:31:21 #8 Utolsó szerkesztés: 2017-09-06, 18:56:03 Szerző: Word
db már meg van csak az adatbázis része nem jó nem fogadja el mert tönkre bassza amint nyomok egy f6 és be másolom majd enter és egyből el szál player része az egésznek

2017-09-11, 01:16:48 #9 Utolsó szerkesztés: 2017-09-11, 01:19:04 Szerző: kissrinaldini
Szia! Nekem ugyanez volt a hibám! De végül megoldottam olyan hihetetlen módon! Én leírom neked! De kötve hiszem,hogy sokra mész vele! De megpróbálok segíteni hátha így sikerül! Én mindent újra raktam szépen lassan odafigyeltem és mikor az adatbázisba rakod be ,rakd be külön egyessével! Nekem így valahogy sikerült! És mindent jól csináltam! Próbáld ki sok sikert!

2017-09-11, 18:42:17 #10 Utolsó szerkesztés: 2017-09-13, 15:19:15 Szerző: Word
maga a táblával van a gond hogy tönkre ment amint be rakom hozzá a dolgokat  Db-n már túl vagyok  ez a gond hogy az adatbázis tábla megy gajra töle erre érdekelne megoldás