CsakEgyKérdés

Indította Red, 2017-09-04, 20:20:22

Sziasztok.

Kérdésem az lenne, hogy csinálok ilyen 7 napos bónuszokat itemekre.

Pl:

affect.add_collect(apply.CRITICAL_PCT,10,60*60*24*7)

Akkor van rá esély, hogy ez 7 napos cucc felülírja a bioszban megszerzett végleges optot?

affect.add_collect(apply.CRITICAL_PCT,10,60*60*24*365*60)

Válaszokat előre is köszönöm.

Szerintem egy bónusz dialog megmutatja.

De ha nem akarsz bónusz dialog-al szenvedni akkor a játékba írd be hogy /state és kiírja az adatokat arról hogy melyik indexü mapon vagy és hogy milyen bónuszaid vannak
Még kezdÅ' vagyok de igyekszek tanulni :-) !

Nem akarok hülyeséget mondani, de azt hiszem az ilyen értékeket: Player->Quest táblába menti el, és a quest nevén.

“Majdnem minden tudásunkért nem azoknak tartozunk, akik egyetértettek, hanem azoknak, akik nem.”

Nem volt kedvem este már tesztelgetni azért is irtam ide de, az a tuti ha, megnézzem.
Melinek van igazsága, hogy a quest táblában oda irja a quest nevét is úgy, hogy csak akkor iródna felül ha, ugyan azon a néven futna a quest(Remélem).
Válaszokat köszönöm.
Sziasztok

2017-09-06, 16:17:18 #5 Utolsó szerkesztés: 2017-09-06, 16:23:15 Szerző: Red
Nem akarok új témát nyitni úgy, hogy ide írok.
Csináltam egy rendszert aminek az lenne a lényege, hogy van egy tárgy amivel választhatsz 3 lehetőség közül.
Mind a 3 lehetőség más optot add és más logót a fejed fölé xy ideig.
Milyen nevet adnátok ennek a cuccnak? Nekem nincs semmi ötletem.

Válaszokat előre is köszönöm.

Sziasztok.

[spoiler]3 lehetőséget úgy gondoltam, hogy első lehetőséggel lehetne szerezni fejlődős optokat pl tárgy,exp,yang dobási esély és valami hozzá illő logó.
második lehetőségnek szörnyek elleni erők pl ördög,ezotária,ork, stbb elleni erő és hozzá egy illő logó.
harmadik lehetőség pvp opt lenne kasztok elleni erő és védelem hozzá tartozó logóval.
Lehetőségeket tudom bővíteni ötleteket is elfogadok[/spoiler]