Web,vagy ingame hiba.

Indította TTMaster112, 2017-08-31, 17:23:12

Sziasztok...Detroits FT et ahsználok bukkantam igen érdekes dolgokra benne de azok kis hibák voltak amiket simán lehetet javítani.
Viszont 2 dolog ütötte fel a fejét most nálam.
Nem lehet rá regisztrálni semilyen regisztrációs php val,átnéztem minden megvan a php ba amit be kell írnia és eggyezik is az adatbázissal.
2.Ugyebár a javított verziót használom de a karakter törlés itt se megy. sok szintű karakterrel probáltam már.
Elméletileg javítva van,player deleted táblát isátnéztem ott sincs hiba így már ötletem sincs.

player törlés DB forrásban rossz, egyik Detroit témában kifejtettem.

És a web hibára esetleg valami? :)

Xampp is lehet a hibás, hajlamos frissítések után módosítani a php.ini-t, ezáltal kilőni a mysql-es funkciókat, és ha a weboldalon nincs error reporting akkor meg nem is írja.

2017-08-31, 19:45:38 #6 Utolsó szerkesztés: 2017-09-01, 18:13:19 Szerző: TTMaster112
Nem házi web :)

Üzenet összefésülés: 2017-09-01, 18:13:19

Valaki web hibára? :|

Hát regisztrációs hibára mit mondjunk? A webbe lesz valami ha táblák jók naviba.

Idézetet írta: TTMaster112 Dátum 2017-08-31, 17:23:12
Sziasztok...Detroits FT et ahsználok bukkantam igen érdekes dolgokra benne de azok kis hibák voltak amiket simán lehetet javítani.
Viszont 2 dolog ütötte fel a fejét most nálam.
Nem lehet rá regisztrálni semilyen regisztrációs php val,átnéztem minden megvan a php ba amit be kell írnia és eggyezik is az adatbázissal.
2.Ugyebár a javított verziót használom de a karakter törlés itt se megy. sok szintű karakterrel probáltam már.
Elméletileg javítva van,player deleted táblát isátnéztem ott sincs hiba így már ötletem sincs.

Én nem használnám a srác SF jét.
Világ élete abból állt, hogy össze vissza lop mindent és ész nélkül bepakol mindent. :(
UI: Ez csak egy javaslat ^^

“Majdnem minden tudásunkért nem azoknak tartozunk, akik egyetértettek, hanem azoknak, akik nem.”

“Majdnem minden tudásunkért nem azoknak tartozunk, akik egyetértettek, hanem azoknak, akik nem.”

2017-09-02, 16:47:48 #11 Utolsó szerkesztés: 2017-09-02, 16:56:16 Szerző: TTMaster112
Chev írtam de hát nem írsz vissza muszáj voltam topicot nyitni :) esetleg ha egy elérhetőséget adsz skype vagy valami kérdeznék ezt azt :)

Üzenet összefésülés: 2017-09-02, 16:54:21

Amúgy meg a szerver forrás se stabil lebuildeli de hibás.
az alap game/db-d nagyobb mint amit buildel a fájlaiddal.
És inditásnál és csapkodja a hibákat

Üzenet összefésülés: 2017-09-02, 16:56:16