pvp system

Indította soniice, 2017-08-31, 11:40:40

Sziasztok!

Van egy pvp system ami vissza számol 5-0 aztán kezd a pvp de az alábbi szövegeket nem találom valakinek van valami ötlet merre lehetnek?

Publikus rendszer?
Ha igen küld át átnézem gyors a fájlokat :)

Vagy forrás vagy kliens, de nemtom mért olyan nehéz ráuszítani NP++ fájlokban való keresés funkcióját :-X :'( :'(

Szerinted nem próbáltam NP++ al keresni? Biztos nem unalomból nyitok itt topicot...  :-X

Amugy #ebben van benne.

2017-08-31, 16:46:45 #4 Utolsó szerkesztés: 2017-08-31, 16:48:22 Szerző: 5310pati
Remélem a nevet és a számokat nem írtad be keresésnél ??? :-X :-\
[spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler]Duelul cu %s incepe in %d secunde!
Persze ha forrásban van.[/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler]

De bele irtam...

Az elég nagy baj mivel az nem része, hanem behelyettesíti ahogy előző hsz-ben írtam a példát ha forrásban lenne.

Elég amatőr hiba... Ezért nem szabad sosem teljes mondatokra keresni. Mindig csak mondatrészletekre, de inkább csak pár szóra.
"Tisztelet a kivételnek! Mindig tisztelet a kivételnek!"
"KezdÅ' vagyok, ne nézz le... (:"

Nyugi első szóra kerestem csak, egész  uiscript , root, locale_**, questekre rá kerestem az első szóra de semmit nem adott ki. Akkor marad a forrás ?

Mondjuk pvp.cpp

forrás vagy szerver locale/xy/locale_string.txt

az a helyzet hogy sem forrásban sem szerveren nem talaltam.

Akkor valószínűleg kliens oldalon lesz valameilyik .py fájlban.

Keresgélem de nem jön össze de mikor lilára váltottam a szint colorinfo-ban akkor ez is vele valtozott.

Akkor rákeresel a szín nevére és átnézed a találatokat.

Úgy értem hogy az összes info lila lett mikor ki irja h a szerver leall stb nem lehet vhol mégis quest?