Létezik sebzés kalkulátor?

Indította Kario, 2017-08-21, 11:47:15

Sziasztok,

Olyan kalkulátorra gondolok amiben meglehet adni hogy hány% xy elleni erőm van valami ellen,hány% ák-m van, mennyi mob elleni erőm, mennyi a támadó értékem, és ezekből generál egy számot.
Pl most azon filózok, hogy 41áks fegyver 20xy elleni erővel, vagy csak simán 51áks fegyver-e a jobb.

Előre is köszönöm  a segítséget! :)

Szerény netem

FreeMetin2 szerveren kipróbálhatod, ott ingyen lehet optolni  8)

"Az a baj a világgal, hogy a hülyék  mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
              Bertrand Russel

Fizetett hirdetést olvashattak 8)

2017-08-22, 15:56:35 #3 Utolsó szerkesztés: 2017-08-22, 15:59:39 Szerző: fabtam11
valamelyik román/török gyereknek van/volt egy hasonló systemje, de ahogy sejtem az egész lehetetlen amiatt, mert ugye te csak a sima támadóértéket kéred, tehát nincs se aura, se karakterstátusz beleszámolva, holott a pvp-k többsége skillezésből és ütésekből áll...Tehát a dolog kinda értelmetlen, a tartalmatlan tartalom szintjén van ha jól tom, csak a tárgyak "pvpznek" egy matematikai csatába, ahol az nagyobb optok elnyomják a kisebbet...#bullshit  :-\

2017-08-22, 16:29:58 #4 Utolsó szerkesztés: 2017-08-22, 16:36:57 Szerző: Step
Idézetet írta: fabtam11 Dátum 2017-08-22, 15:56:35
tartalmatlan tartalom
[spoiler=Hogy még jobban utáljanak. :'(]https://www.youtube.com/watch?v=fj2Aqfz-UwE[/spoiler]
Egyébként azon a szerveren ahol játszol, vagy most kezdted és kis szintű vagy ekkor az 51%-ot válaszd. Vagy egyszerűen nem sikerült még kitapasztalnod a szervert /bár az fun lenne mert egy metinről beszélünk egy fakocka komplexebb mint eme csodás játék :|/
De ez esetben is válaszd az 51 ák-t. Mondjuk ha leírnád hogy pontosan milyen szerver milyen mobok ellen mennél ekkora fegyverarzenállal lehet valaki leírná mit válassz és nem egy olyan programot keresnél aminek a létezése megoldaná az energia válságot. :|