Nem látszó tárgy az is rakiban, item_award?

Indította TheWistle, 2017-08-16, 06:00:31

Sziasztok,

Egy olyan problémába ütköztem, hogy az item_awardbe írt tárgy nem jelenik meg a tárgypiac raktáromban, hibát sehol nem jelez. Mi lehet ennek az oka? Köszönöm a segítséget!

Hogy hoztad létre? Az item táblában is szerepel?
"Tisztelet a kivételnek! Mindig tisztelet a kivételnek!"
"KezdÅ' vagyok, ne nézz le... (:"

2017-08-16, 11:29:12 #2 Utolsó szerkesztés: 2017-08-16, 12:52:20 Szerző: fabtam11
1 pontosan milyen tárgy?
2. ugye becsomagoltad az item_protod és a kliens locale részét?
3.  a cuccnak van lejáratiideje?

Idézetet írta: Rin the Exorcist Dátum 2017-08-16, 08:16:06
Hogy hoztad létre? Az item táblában is szerepel?
A weben veszem meg a tárgyat, az is_buy.php rakja be az item_awardba, így:
$sqlItem="INSERT INTO player.item_award 
            (pid, vnum, count, given_time, why, socket0, socket1, socket2, mall) VALUES ('".$_SESSION['user_id']."','".$getItem->vnum."','1','".$sqlZeit."', 'Itemshopeinkauf', '".$getItem->socket0."', '".$getItem->socket1."', '".$getItem->socket2."','1');
            ";

Idézetet írta: fabtam11 Dátum 2017-08-16, 11:29:12
1 pontosan milyen tárgy?
2. ugye becsomagoltad az item_protod és a kliens locale részét?
3.  a cuccnak van lejáratiideje?
1. Akármilyen tárgy, egy sima kard+0 sem jelenik meg, kipróbáltam többfélét.
2. Becsomagoltam persze, minden rendben van a kliensben ezen kívül, a tárgyat ha lehívom tökéletesen működik.
3. Nincsen.

Valami ötlet? Hol lehet a hiba? Kéne valami kiindulópont :/

Először írd meg kézzel az egészet (item, item_award táblák), ha úgy működik akkor a php-d hibás (szerintem ez a legvalószínűbb).
"Tisztelet a kivételnek! Mindig tisztelet a kivételnek!"
"KezdÅ' vagyok, ne nézz le... (:"

Idézetet írta: Rin the Exorcist Dátum 2017-08-16, 16:16:47
Először írd meg kézzel az egészet (item, item_award táblák), ha úgy működik akkor a php-d hibás (szerintem ez a legvalószínűbb).

Megírtam természetesen kézzel is, sajnos így sem jelenik meg. Sőt azóta kipróbáltam több server filet és alap módosítatlan forrást, illetve klienseket, de egyszerűen nem jelenik meg egyikben sem. Esetleg még arra gondolok, hogy a BSD-vel, libekkel lehet gond, vagy a mysql szerverrel. Szerintetek? Tanácstalan vagyok.