Demon dungeon

Indította Word, 2017-08-13, 16:04:51

sziasztok a Demon dungeon mappot más egyéb módon keresztül nem lehet be szerezni vagy csak meg venni lehet? ha valaki nem tudná miről lenne szó https://www.youtube.com/watch?v=mFrYgalmXPY&t=153s

[spoiler]Szedd ki olyan kliensből amiben benne van  ::) ::) ::) ::)[/spoiler]

Nem tudok védtelen kliensről, szal támogasd plechito-t és vedd meg ha megengedheted(csaktipp)

2017-08-15, 12:01:10 #3 Utolsó szerkesztés: 2017-08-15, 12:13:47 Szerző: Distraught
plechito se azért dolgozik, hogy te ingyen hasznot termelj az ő munkájából...

C++ programmer at Gameloft

én csak meg kérdeztem hogy más egyéb modon nem e szerezhető be vagy csak meg venni lehet hol itt a problémád?   

2017-08-15, 12:13:17 #5 Utolsó szerkesztés: 2017-08-15, 12:43:16 Szerző: fabtam11
Idézetet írta: Distraught Dátum 2017-08-15, 12:01:10
plechito se azért dolgozik, hogy te ingyen hasznot termelj az ő munkájából...
+am az árak azért olyanok, amilyenek mert ő olyan szolgáltatást biztosít, amit más nem nagyon tudna... ha megnézed mark és chaoss is egy ideje inaktívak, sőt szinte már ridack sem nagyon ad ki új dolgokat, szal egyedül plechito a mostani "metines modell mágnás". A csávónak mindene megvan bitches weapons dungeons stones runs...all in x_O

Idézetet írta: Word Dátum 2017-08-15, 12:12:52
én csak meg kérdeztem hogy más egyéb modon nem e szerezhető be vagy csak meg venni lehet hol itt a problémád?
Ha van feltörhető kliens, akkor hamar megszerezhető -> nem tudunk róla
Ha van feltörhetetlen kliens akk esetleg később kilopható belőle, de védéstől függ ->errő se tudunk
Ha van oldal ahol tranzakcióért megy az adás-vétel akk valszeg fizetned kell -> ezt tudjuk
Ha van valami hiper-szuper hacker ismerősöd, aki teszem azt NASA szervereket töröget... lehet róla szó, hogy menjen a metines 3d modell-és-adatlopás, de asszem senkinek sincs ilyen ismerőse :D
Ha van valami "beépülési" módszered plechitohoz az elv 2 módon megy 1# felvásárolod a cuccait és felveszed skypen -- de ez megint csak az, amit elkerülnél... oh shit 2# nem tom túl komplikált, de a lényeg h csatlakozol hozzá fejlesztőként az egyik metines projektnél és a végén kilopod a fájlokat a kliensből, de mondom h még mindig komplikált, mert a csávó lengyel meg angol nyelveken ért. #Deeztúlkomplikáltmármegint:(
Ha van... valami forrásod, hogy a játék adott mapja melyik játékból rippelt modellekkel rendelkezik kicsit közelebb lehetünk ahhoz, hogy ne plechitotól lopj, de valami úton v módon újraösszerakhatod. o_o
Egyéb ötletek uraim?