exp csík, long division or modulo by zero

Indította AngelOfGod, 2017-08-10, 19:05:03

Nagyon kemény szinten elő jött most egy hiba de nem értem hogy miért mert eddig nem volt vele baj. Ugye megcsináltam hogy exp csíkom legyen:

Idézdef SetExperience(self, curPoint, maxPoint):

curPoint = min(curPoint, maxPoint)
      curPoint = max(curPoint, 0)
      maxPoint = max(maxPoint, 0)

Percentage = float(curPoint % maxPoint) / maxPoint - 1.0
      self.expGauge[0].SetRenderingRect(0.0, 0.0, Percentage, 0.0)
      self.expGauge[0].Show()

#####
      self.tooltipEXP.SetText("%s : %.2f%%" % (localeInfo.TASKBAR_EXP, float(curPoint) / max(1, float(maxPoint)) * 100))

arra a sorra írja az említett: long division or modulo by zero

valaki tudna segíteni hogy hogy tudnám megoldani? Igazábol az a bajom hogy ha 300-as szintet adok magamnak akkor nagyon kemény szinten ki crashlek aztán bese tudok lépni az accountommal. Ha expt adok magamnak akkor is ugyan ez a helyzet. Ha meg beakarnék lépni a betöltőképernyőnél végig meg a betöltőcsík és az iconnál a tp-t mp-t meg az expt mutatja azt hiszem és nem megy tovább.

Nagyon hálás lennék ha valaki tudna segíteni :/ Hogy én rontottam el-e valamit vagy meglehetne-e oldani valahogy.

Nekem is volt ilyen gondom, constans.cpp-be nem adtad meg az EXP-t a szintekhez.

Ja most éppen azt csináltam de mondom eddig se volt megadva megadtam magamnak a 300 szintet úgy hogy 100-ig volt megírva, és semmi baja nem volt most meg ez lett, megnézem jó ez így és akkor zárom is a témát. Köszi a válaszod.