Offline shop

Indította mikee0121, 2017-08-10, 16:21:46

Sziasztok.

Véleményetekre lennék kíváncsi ki melyiket ajánlja.

Néztem több félét alapból anno a KEN félét használtam viszont így hogy elég sok javítás ki jött rá elég megbízhatónak tűnik.

Van elvileg még a koray féle vannak benne hibák javítható viszont a sok bolt kinézett miatt nekem annyira nem tetszik, jó elképzelés meg minden de a játékosok általi laggolok tőle szavak miatt az effectes boltok nem bejövőek.

Láttam többféle megoldást még turkmmo-n korideven elitepvp és freakgameren meg kitudja melyik fórumon nem néztem.

Kérdésem az azok felé akik használnak hasonló rendszert melyik a legstabilabb. Olyanok válaszát nem várnám aki komplett letöltött sf-el dolgoznak mivel csak használó és nem ő rakta be javítgatta. Esetleges linkeket is elfogadok ha valaki tud adni.

Köszönöm a válaszokat előre is.

2017-08-10, 20:08:44 #1 Utolsó szerkesztés: 2017-08-10, 20:11:39 Szerző: whiteworld
A Koray OfflineShophoz nem muszáj használni az új bolt kinézeteket ott van a packban a sima bolt több színű változata én azokat használom. Itt meg Bág elég szépen össze szedte a javításokat hozzá igaz még így is akad egy két hiba.

https://devcore.hu/showthread.php?tid=47

Nálam például nem lehet a bolthoz teleportálni, az ablakot be adja hozzá csak semmit sem jelenít meg benne.

bolt kinézet

Nekem jobban tetszik mint a Ken féle, de ízlések és pofonok különbözőek.  8)

ahogy nézzem az uisafebox.py ba
az importok közé írd be az

import background

és fog látszani.

több embert kérdeztem már, koray féle eléggé hibás, inkább keneset érdemes, ha a kinézete nem tetszik, minimális python tudással átalakítható, és az azért kevesebb hibát tartalmaz, ha meg kell hozzá bolt választó deven vagy turkmmo-n van hozzá leírás

2017-08-11, 19:31:06 #4 Utolsó szerkesztés: 2017-08-11, 19:44:07 Szerző: whiteworld
Igazad volt mikee, most már működik és sikerült a bal oldali panelba is berakni az OfflineShop panelt előhívó gombot.

A Ken féle is bugos azt is javítani kell a bugfixekkel, a Koraynál a javítások után még 3 olyan hiba van amit az eddigi tesztek után tapasztaltam.

1) Amikor a Collect Reward gombra nyomok akkor levág a szerver és újra kell indítani.
2) Amikor Rögért vásárolok nem jól írja jóvá a yangot, de ez lehet azért is mivel nálam még nincs bent a   max yang.
3) Szerver újra indítás után a bolt meg marad de az összes item eltűnik belőle.

Eddig ennyi hibát találtam.

Amikor a Collect Reward gombra nyomok akkor levág a szerver és újra kell indítani.

Nekem nincsen ilyen gondom vele, tökéletesen múködik de azt hiszem turkmmo-s témába volt valami fix majd meg lessem neked

Szerver újra indítás után a bolt meg marad de az összes item eltűnik belőle.

Nálam is meg van megfigyeltem hogy a mysql nem menti el miket tárol a bolt szóval ha megtalálom majd linkelem azt is de gyanakodok hogy nem tetszik neki az item -be lévő két ú mező ott kell valamit keresgélni

2017-09-03, 06:12:56 #6 Utolsó szerkesztés: 2017-09-03, 06:25:24 Szerző: whiteworld
Mi után beraktam a P3NG3R féle max yangot azóta nem lehet a raktárból kivenni a yangot hiába van bent hozzá a javítás. A másik pedig ami ezután jött elő ha pl 15 db rög az item ára akkor a boltban így jelenik meg és nem a rendes árat írja, 1 rög= 400 millió vagyis 6 milliárdot kellene írnia.

Esetleg valaki akinek bent van a P3NG3R féle max yang és a Koray OffShop és működik a yang kivétel a raktárból és van ideje és kedve segíteni azt meg köszönném. Mivel több mint valószinű, hogy elírtam valamit valahol de miután már vagy 10x át néztem és kb 6x újra raktam nem jöttem rá a hibára.  :(

Az Offlineshopban is átvan írva a GOLD_MAX g_llMaxGold-ra?
(Nem használom Koray rendszerét)
"Hölgyeim és uraim, íme a bukott bálvány!"

2017-09-03, 10:18:47 #8 Utolsó szerkesztés: 2017-09-03, 17:38:55 Szerző: Pisti95
A rendszer önmaga úgy van megírva hogy uint64_t adattípust használ.
uint64_t             number64         = testValue; // 18.446.744.073.709.551.615

Nincs kedvem új témát nyitni úgy, hogy ide írok.

Az lenne a problémám, hogy kenes offshopot használok és ha, kiveszem forrásból a _IMPROVED_PACKET_ENCRYPTION_-t akkor az offshop meghal. A bolt nyitáson kívül minden funkció meghal rajta Unknown packet header hibára vonatkozva.

Valaki találkozott már ezzel a szituval?

Válaszokat előre is köszönöm.

Én :D Mondjuk tudod, hisz te mondtad még nekem hogy emiatt rossz anno.
Amúgy minek akarod használni _IMPROVED_PACKET_ENCRYPTION_ nélkül?
Én úgy vettem észre a szerver első indulása után tényleges szabad bejelentkezésig több az idő,
illetve a bejelentkezésnél is max 1,5mp a különbség. Külföldi témákba is sokat olvasom hogy nem éri meg kivenni.

Akarok csinálni egy forrást ami nincs tele szeméttel.
PL:

- xtrap
- hackshield
- pcbang
- passpod
- udp
- ntprotectguard
- cryptopp
- auction
- gaiden
- checkdatafilelist
- autoban
- IMPROVED_PACKET_ENCRYPTION
- panama
- udp
- hybridcrypt
- themida
- sms
- mobile
- vtune
- _PERFORMANCE_CHECK_
- test
- CHECKSUM_CHECK_MD5
- eterlocale
- movieman
- isdev, istest
- applogo
- mobsize
- lotto
- vnumrange
- voice

Pisti95, átírtam de most sem lehet yangot kivenni a raktárból.
Ezt a db syserrt kapom

SYSERR: Sep  3 13:09:34.535359 :: ChildLoop: AsyncSQL: query failed: Duplicate entry '1' for key 'PRIMARY' (query: INSERT INTO safebox (account_id, gold) VALUES(1, 0) errno: 1062)

Így néz ki a safebox.sql

SET FOREIGN_KEY_CHECKS=0;

-- ----------------------------
-- Table structure for safebox
DROP TABLE IF EXISTS `safebox`;
CREATE TABLE `safebox` (
  `account_id` int(10) unsigned NOT NULL DEFAULT '0',
  `size` tinyint(3) unsigned NOT NULL DEFAULT '0',
  `password` varchar(6) NOT NULL DEFAULT '',
  `gold` bigint(20) NOT NULL DEFAULT '0',
  PRIMARY KEY (`account_id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1;

-- Records of safebox
INSERT INTO `safebox` VALUES ('1', '1', '', '0');

2017-09-03, 13:29:04 #13 Utolsó szerkesztés: 2017-09-03, 17:41:40 Szerző: Pisti95
Át van neki írva, nem azzal van a baj, hanem hogy a raktárból nem tud kivenni semmi yangot.
A raktárban lévő érték meg 2,4mrd felett ugyan csak megvadul, és nem jó értékeket ír.