Item-Scales pánt rendszer..

Indította AngelOfGod, 2017-08-05, 12:53:05

2017-08-05, 12:53:05 Utolsó szerkesztés: 2017-08-05, 13:07:15 Szerző: AngelOfGod
Sziasztok. Valaki nem lenne olyan kedves és ránézne nekem Team Vieweren? Mert az indító forrásánál olyanokra ír error amikhez hozzá se nyúltam így fogalmam sincs mi baja lehet. Csatoltam egy képet. Előre is köszönöm ha legalább elolvassátok ezt amit írtam.

Ezekre a sorokra ad hibát:
pEff->AppendImage(buf);

pFinishCoolTimeEffect->AppendImage("d:/ymir work/ui/public/slotfinishcooltimeeffect/00.sub");
pFinishCoolTimeEffect->AppendImage("d:/ymir work/ui/public/slotfinishcooltimeeffect/01.sub");
pFinishCoolTimeEffect->AppendImage("d:/ymir work/ui/public/slotfinishcooltimeeffect/02.sub");
pFinishCoolTimeEffect->AppendImage("d:/ymir work/ui/public/slotfinishcooltimeeffect/03.sub");
pFinishCoolTimeEffect->AppendImage("d:/ymir work/ui/public/slotfinishcooltimeeffect/04.sub");
pFinishCoolTimeEffect->AppendImage("d:/ymir work/ui/public/slotfinishcooltimeeffect/05.sub");
pFinishCoolTimeEffect->AppendImage("d:/ymir work/ui/public/slotfinishcooltimeeffect/06.sub");
pFinishCoolTimeEffect->AppendImage("d:/ymir work/ui/public/slotfinishcooltimeeffect/07.sub");
pFinishCoolTimeEffect->AppendImage("d:/ymir work/ui/public/slotfinishcooltimeeffect/08.sub");
pFinishCoolTimeEffect->AppendImage("d:/ymir work/ui/public/slotfinishcooltimeeffect/09.sub");
pFinishCoolTimeEffect->AppendImage("d:/ymir work/ui/public/slotfinishcooltimeeffect/10.sub");

((UI::CAniImageBox*)pWindow)->AppendImage(szFileName);

Esetleg elrontottál 1 zárójelet ami kihat a fájl végéig.

Ez volt az első hogy ehez hasonlót raktam be, de ott rontottam el hogy a cryptlib-5.6.1MT.lib lecserélhettem véletlenül meg a PythonSash.cpp, h-t nem raktam be a vs-nél a büld-hez vagy mihez nem tudom megfogalmazni. De köszi hogy megpróbáltál segíteni.  :)