Forrás nélkül

Indította drift3, 2017-07-29, 21:54:39

Sziasztok

Azt szeretném kérdezni hogy 40k ,,forrás nélkül'' mennyire jó ha alap szervert akarok?
És mennyire lehet le védeni?

#Negatív hozzászólást nem szeretnék#
Discord: deto#4928

2017-07-29, 21:57:45 #1 Utolsó szerkesztés: 2017-07-29, 21:59:45 Szerző: TrueLev
40k-ra nem adnak ki nagyon exploit diffeket, mert úgy van mindenki vele, hogy
"ki az aki 40k-t használna forrás nélkül?!"
34k-ra az exploitek 80%-ra van dif kb, 40k-ra meg felére se.
(Pl Cube crash, vid hackek de rengetegre nincs 40k-ra dif)
Tehát vagy 34k-n maradj, vagy ha mégis 40k akkor mondhatni kötelező a forrás.

És mi az amit egyáltalán nem lehet kivédeni 34k? (levédés téren)

2017-07-29, 22:04:33 #3 Utolsó szerkesztés: 2017-07-29, 22:07:04 Szerző: TrueLev
Van az a dungeon party crash cucc na arra pl 34k-ra sem láttam diffet.
Démon toronnyal vagy bármi más dungeonnal + 2-3 karival bárki leoffolhat egy 34k szervert.

De talán a vid hackek közül is csak a legelterjedtebbre van dif 34k-ra (mob/npc céhbe hívás) a többire talán oda sincs.

És azt megtennéd hogy leírod milyen diffeket kéne szerezzek 40k-ra?
Hogy stabil legyen?

[spoiler](forrásozni nem szeretnék valamiért 100 próbából 1x sem sikerült)[/spoiler]

2017-07-29, 22:19:29 #5 Utolsó szerkesztés: 2017-07-29, 22:22:55 Szerző: TrueLev
Hát nagyvonalakba

vid hackek (mindre)
cube crash
guild  crash
sql inject fix
Ymir licensz, lejárati idő eltávolítása mert nem fog elindulni a srv
Drophack fix (ha ez nincs, akkor a tárgy kidobási időt sajnos 1-re kell tenni)
Bonus changer bug fix
war exploit fix
Öv rendszernek rengeteg fix kell, vannak kiskapuk
Sárkánykő alkímia slotok is buggosak alapból
Fake login flood fix
Ninjákat kidobja tőrözés közben fix
Pm kickhack fix

Most így ennyi, de rengeteg olyan van még ami mindenféleképpen szükséges, és mégtöbb ami ajánlott.
Egyszerűen nem fogsz tudni mindre diffet szerezni, így belegondolva még a felére se.

és egy levédett 40k game/db?

pl Samurai core abba sok mindent javítva van

vagy ha tudsz jobbat és el linkelnéd megköszönném

vid hack ahogy látom nincs benne védve, ami mostanában a legelterjedtebb.
+ kb 1 évenként fedeznek fel újabb exploitot tehát a jövőben hogy védenéd a szervered?

Én semmiképp nem nyitnék szervert forrás nélkül.

Idézhttp://metin2hungary.net/index.php?topic=193681.0

Tudnám szerkeszteni stb? Mert azt írja a letöltésbe ott vannak a forrás fájlok is.

[spoiler]vagy ha rá érsz ts[/spoiler]

Most én vagy te?:D

Ha úgy érted én, szerintem az nem megoldás ha valamit szerkeszteni akarsz benne mindig megkérsz valakit hogy töltse le és csinálja meg neked :)

Szerintem csak próbálkozz tovább beüzemelni a forrást.

Mi olyan nehéz forrásból csinálni?
Hamarosan...

2017-07-30, 08:47:19 #11 Utolsó szerkesztés: 2017-07-30, 08:54:40 Szerző: fabtam11
40k nélkül olyan szervert csinálni, mint kötéltáncolni egy szakadék fölött ::) Egy ideig menőnek tűnik de aztán rájössz arra, hogy nem is olyan jó ötlet :/

A 404-es izé, amit epvp-n feldiffeltek túl kevés opcióval rendelkezik
A 2089m-nek vannak előnyei de akk is több hátránya van
A VZ backdooros
Az alap 40k-s dolog szintén több kevesebb módosításra szorul...

Ha egy minimalista szerót akar az ember, ami nagyon retro, még lenne esély arra, hogy jó legyen;de ebben az esetben tudnod kell, hogy nem minden ellen tudod levédeni és valószínűleg az IDA pro-t kéne ismerned, ha már lemondanál a forrásfordítgatásról!ű
Mert kétlem, hogy előbb v utóbb ne lenne olyan játékosod, aki meg ne kockáztatná, hogy ki ne próbáljon egy jó kis DMG vagy multihacket, ha már elég régi az alapod...

[spoiler][spoiler]Nem hogy ida pro, de még egy forrást sem tud beüzemelni az nem az én problémám. Kismillió kérdés/válasz páros van fent a neten. Nem kérsz negatív hszt, de kapsz. Pont az ilyenek miatt, akik bő másfél év alatt semmit nem tanultak nyitnak szervert, fut 2 hétig és bumm, annyi. Nincs levédve,bugos,exploit,támadható... 40k forrás nélkül? Felejtsd el ha jót akarsz magadnak. Bár ahogy elnézem a hszeid, tavaly nyár óta semmi változás :'([/spoiler][/spoiler]

2017-07-30, 14:01:55 #13 Utolsó szerkesztés: 2017-07-30, 14:11:34 Szerző: drift3
Csendwik

Nagyon kevés időt fordítottam rá mint említetted a nyarat. Szinte nem is foglalkozom vele de elég biztató volt a válaszod 4 órát rászántam már egy napból.