Harcos száguldás fix

Indította Meli, 2017-07-22, 14:51:44

2017-07-22, 14:51:44 Utolsó szerkesztés: 2017-07-22, 16:17:25 Szerző: Meli
Üdv!
Betettem ezt a rendszert: (Pántrendszer)
Idézetet írta: Bone1920 Dátum 2017-07-19, 22:29:39
Nekem ez tökéletesen funkcionál farkas mellet.
http://kori-developer.com/topic/1136-weihnachts-rls-sash-with-scale-without-bugs/

(Előtte nem volt ilyesmi probléma)
Viszont észrevettem, hogyha harcosnál a száguldás skillt használom, akkor engem is megsebez a saját skillem.
Erre valaki valami ötlet?

+ 2x sebzem meg magam.
Olyan mintha magamat támadnám le a száguldással, mert mikor használom arrébb csúszik a karakterem is.

“Majdnem minden tudásunkért nem azoknak tartozunk, akik egyetértettek, hanem azoknak, akik nem.”

2017-07-22, 16:32:33 #1 Utolsó szerkesztés: 2017-07-22, 16:34:15 Szerző: fabtam11
értem és mért kér 1500 Forintot/5 eurót a koridevék fórumja, hogy regisztráljak hogy lássam a témát? ???
Mért nem náluk kérdezed, ha fizettél a szolgáltatásukért ?XD
vagy várj a kommentjeiknél nem látsz valami tippet?  ???

2017-07-22, 16:34:14 #2 Utolsó szerkesztés: 2017-07-22, 16:40:26 Szerző: Meli
Idézetet írta: fabtam11 Dátum 2017-07-22, 16:32:33
értem és mért kér 1500 Forintot/5 eurót a koridevék fórumja, hogy regisztráljak hogy lássam a témát? ???
Mért nem náluk kérdezed, ha fizettél a szolgáltatásukért ?XD

Ezer éves account :D
Csatolom a fájlt.
https://mega.nz/#!spl2iB6A!Zs2OcsL-wMz1MX1xvZn6NHXxaxDResLntPVqu_14MEU

“Majdnem minden tudásunkért nem azoknak tartozunk, akik egyetértettek, hanem azoknak, akik nem.”

Egyáltalán nem szükséges jobb sarokba van egy no. thanks szövek amivel skippelheted a premium vásárlás lehetőségét.

Esetleg a battle.cpp ben nem lehetne meghatározni valahogy, hogy saját magam ne tudjam sebezni?
Igen ez így elég hülyén jön ki, hogy tudnám magam sebezni?!
De jelen esetben nálam tuti hogy saját magamat sebzem a skillel.
Ebben a funkcióban:
bool battle_is_attackable(LPCHARACTER ch, LPCHARACTER victim)

Ezzel teszteltem:

if (ch->IsPC())
return false;

Ilyenkor egyáltalán nem lehetett sebezni semmit. Magamat sem tudtam lesebzeni.

Idézetet írta: Bone1920 Dátum 2017-07-22, 17:24:54
Megnézem, de én ha jól emlészem semmi ilyen problémám nincs  :-X
Thx man! :)

Köszönöm hogy megosztottad, és észre vetted a hibát. Én is megnéztem, és a száguldásnál ahogy látom nem le sebzi magát, hanem egy nagyon pici időre leugrik a TP. Jelenleg teszt karakteren van 15676TP, száguldás skill közben bevillan 11864, és utána vissza megy 15676-ra. Ezért látszik úgy mintha sebeznéd önmagad. Ha megtudom oldani, esetleg találok rá fixet megosztom  ::)

Értem, arra nem tudok, Bone-nak szántam akinek nagy valószínűséggel ez ha csak kicsit leugrik.

Javítom magam, mármint a karakteren lévő maximális TP mennyisége ugrik le egy kis időre.
[spoiler]http://gph.is/2vvOWj8[/spoiler]

Akkor tényleg az a fix kell neked amit linkeltem.

Nem a pánttól van. Nem tudom mitől keletkezett ez a hiba.

Utolsó rendszer amit beraktál? Módosítottál e valamit skilleknél?

Idézetet írta: Bone1920 Dátum 2017-07-22, 19:41:23
Utolsó rendszer amit beraktál? Módosítottál e valamit skilleknél?

Semmit és ez volt az utolsó :)

ElsÅ' az elsÅ'k között, Az emberek istent játszanak engedély nélkül.

Idézetet írta: Samurai Dátum 2017-07-23, 00:56:09
https://metin2dev.org/board/index.php?/topic/6854-c-fixed-bug-warrior-skill/

Mar linkeltek nekem ezt, de itt akkor megy le a hp, ha tul sok.
Jelen esetemben most en sebzodok is a sajat skillemtol.
A kepen tisztan latszik, hogy a karakter nem sebzodik csak leugrik a hp ja.

És  pontosabban mennyi HP-ból vág le mennyi értéket?