Hol csináljam a csata lovat?

Indította LordDestiny, 2017-07-20, 00:40:35

Sivatag melyik részen van sok ilyen íjász?
És ha ezt csapatban csináljuk akkor a társ ölését is számítja mert az 1es lónál nem számolta?

szia 11 lóvat érdemes oázisba csinálni csak le kel öldösni mindent csapatárs ad ölését is számolja ha te vagy a csoport vezető

Okés köszi. De az 1es lónál direkt nem számolja vagy csak mi rontottunk el valamit? Én voltam a csoportvezető

lvl1 es lovat egyszerű meg szerezni nem fogja soha számolni csak a 11 21 lonál van hogy számolja társak ölését

Időközben már megcsináltam és számolta a társ ölését is.
Köszi a segítséget

+1 Pro tipp

Érdemes a kék területen addig ölni a mob csoportokat amig nagyjuk/mindben van íjász és csak utána elkezdeni a küldetést.

Eredeti url.: http://wiki.metin2.hu/images/8/8f/Yongbi_sivatag_sz%C3%B6rnyek.jpg

Nem ideális esetben sajnos olyan szörny csoportok lesznek a területen amiben nincs íjász egyáltalán vagy csak kevés olyan csoport lesz ahol van íjász a mob csoportban.
A probléma a regen-ben van, ugye ha valaki más csinált már lovas küldetést és csak az íjászokat ölte meg a mob csoportból akkor a csonka csoportok ottmaradnak és nem spawnol helyettük másik.
Persze miután mindenhol csak íjászos csoportok vannak valaki maradjon ott vigyázni rájuk amig csoportvezetőként elindítod a küldetést map2-n.

Ne a sivatagban csináld, főleg ha magad vagy! Menj Ork-földre ott van 3 db lélek metinje (45-ös) és azokat üsd. Ch-váltást is csinálhatsz így magad is könnyen megcsinálod a küldetést. Nekem pl. 14 perc alatt sikerült.
De a kérdésedre választ adva a oázis közepén, és légy te a csoportvezető.