Pánt -> Officional

Indította josikaaa, 2017-07-19, 13:36:17

Sziasztok

Beleütköztem egy hibába a pántnál, mégpedig az Officional félében.

Tökéletesen működik a pánt minden karakteren, viszont ha hozzáadom a Wolf-ot, akkor a wolf karakter is tudja használni, tökéletesen, viszont kliens nyitás utáni minden 2. karakterválasztó ablak megnyitásnál bezár a kliens

Sysserek üresek, debugban működik, nem kötekedik semmire.

Valakinek van tippe hogy mi okozhat ilyen hibát?

Előre is köszönöm

A 2. karakterválasztó alatt pontosan mit értesz?
am nem lehet h a fiókon tárolható karakterek számát elfelejtetted bővíteni 4-ről 5-re?

- megnyitod a klienst
- Belépsz
- Bejön a karakterválasztó
- belépsz ingame minden jó
- karicserézel
- Amint bejönne a karakterválasztó bezárja a klienst

B verzió:

- megnyitod a klienst
- Belépsz
- Bejön a karakterválasztó
- kilépsz bejelentkezőablakhoz
- belépsz ismét
- amint bejönne a karakterválasztó bezár a kliens

Most arra jöttem rá, hogy ha wolf pánt része benne van az item_scale.txt-ben akkor bezárja, ha kiveszem, nem zárja be... de akkor nem is működik a wolfon a pánt.

eszerint vagy a pythonban vagy az indítóban hiányzik egy wolfos részlet?

indítót átnéztem párszor már... megnézem pythont arra valahogy nem gondoltam... Probléma ott kezdődik hogy nem ír semmit a sysser...

debug/distribute módban fordított indítónál sincs több infó?

Egyikbe se...

és az se számít, hogy olyan acc amin van farkas, vagy olyan amin nincs.

valami hiányos, át kell nézni :)
Nem copy-paste-t kell csinálni, hanem még előtte meg is kell nézni, hogy pontosan mit csinál...
Hamarosan...

Idézetet írta: Fl4T!K Dátum 2017-07-19, 18:55:03
valami hiányos, át kell nézni :)
Nem copy-paste-t kell csinálni, hanem még előtte meg is kell nézni, hogy pontosan mit csinál...
ááááááááá
végre 1 ember aki ugyanúgy csinálja mint én ::) :-* 8) ;D ;D

Idézetet írta: josikaaa Dátum 2017-07-19, 14:44:53
igen, mind2-re

Én csak annyit tudok mondani már hogy én a Ken féle Nem Official Nem item_scale-es pánt rendszert használom, és teljesen jól működik minden. Török fórumokra kitett ilyen olyan "Official" (ami ugye eleve nem is lehet Official, mert az a Ymir kódja) rendszerek nagy része amúgy kuka, sokat próbáltam már, felénél mindig volt valami.

official-os pánt jó, mert már páran berakták a farkas mellé, csak valami itt nem stimmel.

Aki használja az officialos pántot meglesné hogy van-e ilyen hiba harcos kétketes esetén?
http://metin2hungary.net/index.php/topic,199144.0.html

(Csakhogy ne fölöslegesen vegyem ki a mostanit és tegyem be ezt mert szerintem jópár óra lesz :D )

Idézetet írta: TrueLev Dátum 2017-07-22, 22:30:00
Aki használja az officialos pántot meglesné hogy van-e ilyen hiba harcos kétketes esetén?
http://metin2hungary.net/index.php/topic,199144.0.html

(Csakhogy ne fölöslegesen vegyem ki a mostanit és tegyem be ezt mert szerintem jópár óra lesz :D )

Nálam nincs ilyen probléma :) Sőt hibátlan :)
Én csesztem el valamit hogy a skill nem jó :\

“Majdnem minden tudásunkért nem azoknak tartozunk, akik egyetértettek, hanem azoknak, akik nem.”

Idézetet írta: Meli Dátum 2017-07-22, 22:44:13
Nálam nincs ilyen probléma :) Sőt hibátlan :)
Én csesztem el valamit hogy a skill nem jó :\

Char_skill.cpp-ben keresd a hibát.