socket_tcp_bind: tcp_socket: Can't assign requested address

Indította tothdavid, 2017-07-18, 15:33:16

Sziasztok!

A napokban beraktam, hogy itthoni gépre is feltudjanak csatlakozni mások, mert sokszor nincs kedvem átpakolni a dolgokat VPS-re és ilyenkor ez nekem egyszerűbb, hogy az a 2-3 ember aki segít, feltudjon jönni.

Viszont, BIND_IP a helyén, mindent jól csináltam elvileg meg, de ezt a hibát kapom indításkor:
"socket_tcp_bind: tcp_socket: Can't assign requested address"
Ha a 192.168.0.24-et írom a BIND_IP-hez tökéletes, de akkor levágja az embereket kariválasztásnál, ha viszont a rendes IP-met írom oda, akkor azt a hibát kapom...

Valaki tud rá megoldást?

Mivel levágja őket, gondolom Vboxban futtatord, és MC nélküli indításra van leírás (valahol :D)
Vagy megcsinálod windows szerverre és mivel nem virtuális környezetben fog futni, elv az előzőleg említett módosítás nem kell hozzá.

Az első sor jelezte volna azt, hogy igen, már bent van az a megoldás, de amint a BIND_IP-t beleteszem a Config fájlomba a rendes Ip-vel at a hibát kapom.
Windows szerverrel csak egy gondom van, hogy már egy jó ideje szerkesztgetett forrást használok és hát mit ne mondjak, nem éppen szeretne lefordulni, mondjuk úgy sehogy, sokszor megfordult a fejemben, hogy élesben is úgy fogom majd futtatni, meg hogy mennyivel egyszerűbb lenne, ha nem kellene szórakoznom VB-vel, de akárhányszor neki álltam, sosem fordult le normálisan, miután kijavítottam 1-2 hibát, volt még vagy 100..
(Mellesleg a leírásod alapján)

Pedig le kell fordulnia, különben BSD-n sem fordulna le a dolog.
Ha gondolod megnézhetem.