Az ideális hosting!

Indította tothdavid, 2017-07-11, 12:04:31

Sziasztok!

Érdeklődni szeretnék, hogy szerintetek melyik az ideális FREEBSD-t is szolgáltató hosting?

Lassacskán eljutok oda, hogy ideje lenne rendelni egy olyan VPS-t, ami legalább 1000-1500 emberig, lagg nélkül szuperál, nem igazán bízok a magyar hostingokban, nem tudom miért, de mikor meghallom a Magyar szót, bármiben is, egyből rossz nézeteim kezdenek lenni.
Ami fontos lenne, hogy 9.2-től felfele is lehessen rendelni, de a 10.x lenne a legtökéletesebb!

Amennyiben valaki tud ajánlani egy olyan hostingot, ami ténylegesen megállja a helyét, az kérem jelezze!

(Emellett szeretnék véleményeket kérni a BlazingFast-ről, webtárhely rendelés miatt!)

Hali, én őket javaslom: https://infinity-hosting.com/
Kb egy évig voltam náluk és mindenben segítőkészek voltak.
Csomagok között ha valami nem tetszik, szólsz nekik, egyeztettek supporton/skypon és már ki is vették / berakták a +ram/cpu/hdd/stb... Szerintem a webjük se túl drága, én mellé a szerverem.hu-s sms r. használtam.
500GB/s-es ddos prot-ot adnak, scanner van minden weboldal betöltés előtt, úgyhogy szerintem elég jó host.

Blazingfast annyira nem ajánlatos. OVH inkább külföldön érdemes,
atw.hu
jztkft.hu

Ez a 2 éri meg, bármelyik más host csak ez alatt van.
1. Webszerver tökéletesen fut, akár több gigabites sávszélesség (optimális patchernek)
2. Olcsó és kiváló web/VPS/szerver hoszting szolgáltatás, rendelkezésre állás a nap minden órájában kb.
Jatekszerverek,szerverem.hu/vps4you kerüld el nagy ívben. Kb ez a felhozatal.
(jó persze van a forceit még ami jó)

vps4you-val mi a baj?

C++ programmer at Gameloft

Köszönöm szépen mindenkinek aki válaszolt!
Már a választás is megesett mindenre!
ATW/JZT lett, ahogy többen is írtátok!

Blazingfastot kerüld el messziről. Körülbelül 30 napos időszak alatt 10 napon volt olyan hogy kimaradt a webtárhely, nem töltötte be, vagy hasonló történt és mindez több órán keresztül. Sok fejfájást tud ez okozni. :)