Kapcsolódás a szerverhez

Indította szabcsi2222, 2017-07-10, 22:37:54

Üdv néktek. Ezer éve nem foglalkoztam szerver fejlesztéssel, itt az ideje hogy visszatérjek. Viszont egy nagyon amatőr hibába ütköztem, nem tudok fellépni a szerveremre ^^ Akármilyen IP-Port kombinációt írok be serverinfo-ba, csak kapcsolódik. (localhost-al is próbáltam, arra hiba a szerver kapcsolatbant ír). FTP-n és navicaton egyből rá tudok csatlakozni, gondolom valami a klienssel lesz.

Whiteworld 40k-ra alakított VZ-jét szeretném használni, amihez letöltöttem a "Jelenlegi HU kliens"-t és a Spectra v2.1 klienst is, a hiba mindkettőnél fenn áll.

Segítséget előre is köszönöm, és bocsánat hogy ilyen hülyeség miatt nyitok témát, de hihetetlen sokat felejtettem. :D

Sysser van?
Mi történik pontosan, írd hát le nekünk.

“Majdnem minden tudásunkért nem azoknak tartozunk, akik egyetértettek, hanem azoknak, akik nem.”

Köszi Meli a gyors választ, syserr full üres.
serverinfo.py elejét így probáltam kitölteni:

SERVER_NAME = "Server"
SERVER_IP  = "192.168.1.111"
CH_NAME    = "CH1"
PORT_1 = 50010
PORT_2 = 3306
PORT_3 = 50110

Bár igazság szerint minden kombinációt kipróbáltam már szinte, de mindegyikkel ugyan ennyit írt.
A "Jelenlegi_HU_kliens"-ben a pong nélküli vagy a pongos indítót kell használjam alaphelyzetben? (whiteworld 40k VZ SF)

Idézetet írta: szabcsi2222 Dátum 2017-07-10, 22:45:55
Köszi Meli a gyors választ, syserr full üres.
serverinfo.py elejét így probáltam kitölteni:

SERVER_NAME = "Server"
SERVER_IP  = "192.168.1.111"
CH_NAME    = "CH1"
PORT_1 = 50010
PORT_2 = 3306
PORT_3 = 50110

Bár igazság szerint minden kombinációt kipróbáltam már szinte, de mindegyikkel ugyan ennyit írt.
A "Jelenlegi_HU_kliens"-ben a pong nélküli vagy a pongos indítót kell használjam alaphelyzetben? (whiteworld 40k VZ SF)

Írj privátban ránézek, úgyis van egy kis időm.
Kellene team viewer azonosító.

“Majdnem minden tudásunkért nem azoknak tartozunk, akik egyetértettek, hanem azoknak, akik nem.”

Problem solved, örök hálám Meli!