Transmutation System vagy Costume Weapon

Indította djmester, 2017-05-26, 19:47:53

Üdv!
Csak egy röpke kérdés.
Kinek mi a tapasztalata melyet érdemes használni a 2 system közül?  Igazából a cél hogy fegyverre is legyen kinézet..
Tapasztalatok melyik stabilabb esetleg esetleg játékos szemmel melyik jobb ?

Se játékosként se fejlesztőként nem próbáltam a transmutation rendszert mert már nekem bennt volt a fegyver kosztüm, de ha egyik se lenne is kosztümöt használnék.
Ha jól tudom a transnál megsemmisül a tárgy amivé átalakítod a kinézetet, + ha cserélni akarsz kinézetet fegyvert is kell vagy talán újra transmutálni (idk ???).

értelmesebb a costume weapon, mert adhat bónt stb, ahogy néztem a transmutationt az kb csak kinézetet cserél de semmi más értelmét nem látom.

szerintem a costume weapon egy nagyon lebutított verziója a transmutation

Ne feledd, hogy a fegyver kinézet hivatalosan csak ideiglenes, míg az átalakítás mindaddig megmarad, amíg el nem távolítod azt tekerccsel, vagy fejleszted a tárgyat, ha az még fejleszthető.

2017-05-26, 20:29:51 #4 Utolsó szerkesztés: 2017-05-26, 20:42:33 Szerző: D4RR3
Szerintem mindkettő abszolút hülyeségnek tűnik. Most az rendben van, hogy vannak olyan öltönyök melyek nem kimondottan harcra hanem díszként avagy egy adott eseményhez alkalmasak, azonban a legtöbb szerveren már teljesen más célt szolgál a kosztüm. (+ bónuszokat ad, ami főként harchoz kivitelezett) ..nem is értem miért kell eltorzítani egy játékot milliónyi bónusszal. :'( <-- talán ha nem így lenne, akkor értéktelenné válna és kevesebben töltenének Moneyt a megszerzésére/vásárlására. (by BTC)

A Transmutation annyiban alkalmasabb, hogy fel tudod cserélni (átalakítani) egy meglévő fegyvered kinézetét úgy, hogy a bónuszok megmaradnak. <-- így csak a kinézet változik és nem kerül olyan bónusz sem a játékosokhoz amely felborítaná a felek közti küzdelmek kimenetelét.

WoM-on is veszik ki a jelmezeket vagy már megvolt? Nem tudom. Mindezt azért mert túlságosan OP karaktereket csináltak velük 8).
Mondjuk azt sem igazán értem, hogy a fegyver kinézet kinézetét miért is lehet megváltoztatni ??? Webzen lodzsik.
A publikus LeNnT féle kód mégha működőképes is, akkor sem tökéletes, mert vannak hibái és hiányosságai, de a pór népnek jó.

Az egyik nagy hiányossága, hogy a felszerelés nézegetőben nem látszik. :-X
"Tisztelet a kivételnek! Mindig tisztelet a kivételnek!"
"KezdÅ' vagyok, ne nézz le... (:"

Nem feltétlen kell bónuszt rakni a kosztümökbe ::) :-X

Idézetet írta: Rin the Exorcist Dátum 2017-05-26, 20:46:16
Az egyik nagy hiányossága, hogy a felszerelés nézegetőben nem látszik. :-X

Nem annyira nehéz kiegészíteni, bár az enyémnek köze nincs LeNnT rendszeréhez.
És itt egy hiba ami vele kapcsolatos: https://metin2dev.org/board/index.php?/topic/15841-small-bug-with-belt-system/

Nincs olyan, hogy costume weapon vagy transmutation system hisz, a costume fegyókat is lehet transmutálni. :D