CH1 OFF

Indította Alone, 2017-05-16, 22:03:05

Helló. Nem rég valaki le nyomta a szervert úgy,hogy ch1 leállt teljesen. (Exploitok kivédve VID,war,dungeon stb...tesztelve és tűzfal is aktív) Utána kérdeztem hostingnál-is, ez a támadás nem ddos volt. Valami egészen fura amit még nem tapasztaltam soha: Ezt a sysert hagyta maga után ch1...
Az utóbbi sorokra ezt a forrás módosítást javasolták: https://metin2dev.org/board/index.php?/topic/684-analyze-login-phase-does-not-handle-this-packet-header-100/
Sikeresen meg csináltam,lefordítottam be raktam. Azóta nem volt leállás,de biztosra szeretnék menni,ezért szeretnélek titeket is meg kérdezni,hogy az utóbbi soroknak volt köze a leálláshoz,vagy valami egészen más?Válaszokat előre is köszönöm.
Syserr-t csatoltam
Nem vagyok profi,de amiben tudok segítek!

persze, hogy leállhat, mert a packet kommunikáció hibás. Céhvel áll kapcsolatban a javítás is, de látod ugye.

Köszi szépen,akkor jól gondoltam hogy ott a bibi :D Ne talán ha másoknak is lenne hasonló esetük,akkor feltétlen javításk,ott a link is.
Nem vagyok profi,de amiben tudok segítek!

2017-06-01, 21:56:01 #3 Utolsó szerkesztés: 2017-06-01, 22:44:01 Szerző: baba1991
nekem is leáll ch 1 és nekem nem azt írja ki 34k használok !!

beraktam diff ami kelet mégis lelövik ch kat miért???

Üzenet összefésülés: 2017-06-01, 22:44:01

SYSERR: Jun  1 22:37:35 :: Analyze: login phase does not handle this packet! header 61

Idézetet írta: Dani31 Dátum 2017-06-02, 09:24:09
Valaki el tudná magyarázni részletesen a hibát?

packet.h-ban hiányzik ez a packet, és ez miatt leáll a szerver. Céhvel kapcsolatos, amint látod. Ki kell javítani és kész.