34k dif + pet, mount

Indította kinder20, 2017-05-13, 17:03:50

Sziasztok!

Két kérdésem lenne.
Első az hogy 34-kra valakinek van működő dif-jre az "Örökös bátorság köpenyre" ?

Ez nem működik :
game_r34083
000599ED: 01 00

Minden más dif gyönyörűen megy ez nem.... illetve ATAG által feltett quest sem jó. Ugyan működik szépen megmarad a köpeny de amint beteszem az össze többi küldetést kilövi vagy nem tudom de nem lehet használni őket :D

A másik ami fontosabb... : 34k-ra VZ-re megoldható ,hogy ha van mount pet akkor a bónuszaik a leltárból is ugyan úgy hozzá adódjon a karakterhez ? Ne csak amikor elő vannak híva ?

Köszönöm előre is...

Diffet néztem nem találtam.
Paraszt megoldás a mountos bónuszra:

quest hatas begin
    state start begin
when login begin
if pc.count_item(id)>=1 or pc.count_item(id)>=1 then
Bónusz
else
Bónusz
end
end
end
end

“Majdnem minden tudásunkért nem azoknak tartozunk, akik egyetértettek, hanem azoknak, akik nem.”

Örök bátorság köpenyre pedig itt egy questes megoldás: (nem én írtam, csak használtam a keresőt)

quest autopull begin
    state start begin   
        when ID.use begin
            pc.aggregate_monster()
        end
    end
end

ID-hez természetesen a bátorság köpeny id-jét írd. :D

Huh ez a quest tényleg elég lomtalanításról guberált féle :D de lehet beválik :D köszönöm.

A másik ami a köpit illeti igen ez volt nekem is ami nem volt jó de idő közben kiderült mi volt a baj és már működik.

Köszönöm :)

Idézetet írta: kinder20 Dátum 2017-05-13, 19:35:49
Huh ez a quest tényleg elég lomtalanításról guberált féle :D de lehet beválik :D köszönöm.

A másik ami a köpit illeti igen ez volt nekem is ami nem volt jó de idő közben kiderült mi volt a baj és már működik.

Köszönöm :)

Ennél egyszerűbben nem tudod megoldani questel.

“Majdnem minden tudásunkért nem azoknak tartozunk, akik egyetértettek, hanem azoknak, akik nem.”