Szerver syserr

Indította whiteworld, 2017-05-10, 09:23:34

Szép napot mindenkinek.
A következő syserr jelenik meg amikor a különleges Nap Elixírt bekapcsolom vagy kikapcsolom.

SYSERR: May  5 06:28:31.71143 :: PointChange: CHARACTER::PointChange: [SA]Admin: unknown point change type 119

Végig zongoráztam a Nap és a hold elixíreket és csak ennél az egynél jön elő ez a sysserr.Esetleg ha valaki találkozott már ezzel a hibával és tud rá javítást és hajlandó is megosztani annak meg köszönném.

Idézve "hunti" tól.

IdézA hint mező méretét kellene megnövelni, azzal az adatbázis kezelő szoftverrel amit használsz (navicat, phpmyadmin, stb). Most én megnéztem egy helyen, ott elvileg varchar(20), tehát varchar típusú és 20 karaktert(betűt) tud tárolni. Ha megnöveled az értékét, akkor jó lesz. Maximum érték varchar esetén 255. Ha jelenleg 20-nál kisebb, akkor szerintem írd át először 20-ra, ha így se jó, akkor növeld 50-re, és így tovább amíg jó nem lesz.
Az élet olyan mint egy pohár stampó, sok van belÅ'le de sohasem elég!

Köszönöm, de azt már próbáltam ahogy mikee0121 is írta felvittem 255 re de ugyan azt a syserrt kapom továbbra is de csak a Nap Elixír különlegesnél, talán packet hiba lehet de az sem biztos ezért is kérdeztem hátha valaki már találkozott ezzel a hibával és javította.

char.cpp

default:
sys_err("CHARACTER::PointChange: %s: unknown point change type %d", GetName(), type);
return;
}

case POINT_POTION_BONUS: // 74
if (GetPoint(type) + amount > 100)
{
sys_err("BONUS exceeded over 100!! point type: %d name: %s amount %d", type, GetName(), amount);
amount = 100 - GetPoint(type);
}

SetPoint(type, GetPoint(type) + amount);
val = GetPoint(type);
break;

char_item.cpp

if (item->GetValue(0) != 0) // HP Ŕý´ë°Ş ȸşą
{
if (GetHP() < GetMaxHP())
{
PointChange(POINT_HP, item->GetValue(0) * (100 + GetPoint(POINT_POTION_BONUS)) / 100);
EffectPacket(SE_HPUP_RED);
used = TRUE;
}
}

if (item->GetValue(0) != 0) // HP Ŕý´ë°Ş ȸşą
{
if (GetHP() < GetMaxHP())
{
PointChange(POINT_HP, item->GetValue(0) * (100 + GetPoint(POINT_POTION_BONUS)) / 100);
used = TRUE;
}
}

if (item->GetValue(0) != 0)
{
if (GetPoint(POINT_HP_RECOVERY) + GetHP() >= GetMaxHP())
{
return false;
}

PointChange(POINT_HP_RECOVERY, item->GetValue(0) * MIN(200, (100 + GetPoint(POINT_POTION_BONUS))) / 100);
StartAffectEvent();
}

Kiindulási pont :)
ElsÅ' az elsÅ'k között, Az emberek istent játszanak engedély nélkül.