Map Mob

Indította MrBongo, 2017-05-08, 16:53:28

Sziasztok beraktam  egy mapot es hiaba hivok le mobot (/m 101) nem jeleik meg syserr nem ir semit de peldaul ha egy npc-et hivok le az meg jelenik miert lehet ez ?
Ami ma meggyötör,holnap gyÅ'zni segít.

Lehet hogy az egész map védett zóna :-X

jarni tudok mindenhol

linkeld már be amit le szedtél

Ez egy lopot map nincs fent a neten.

akkor tedd fel valahova kit érdekel lopót vagy nem  így nem tudjuk hol a hiba vagy We be ted be aszt nézd meg hogy mi a helyzet

We ben  is neztem mert szerkesztetem nincs blokolva ott ahova le hivom

szerver oldala is stimel? mert akkor hozd létre txt eket és próbáld meg   fix állni

Abban se jo de npc-et siman lerakja es le is tudom hivni

kliens vagy szerver syserr.txt je nem is bele esetleg log txt be valamit?

Nem ir semit

hm érdekes akkor

Tudom mi baja. <3

“Majdnem minden tudásunkért nem azoknak tartozunk, akik egyetértettek, hanem azoknak, akik nem.”

Amit megadtál a pályákat kordinátát nem osztható 256-al, és le lóg az areáról. Nekem is volt ilyen problémám. Olyan kordinátát adtam ami osztható volt, és egyből le is tudtam hívni. Bár lehet, hogy neked nem ez lesz a probléma, de azért próbáld meg.

Idézetet írta: gife974 Dátum 2017-05-09, 00:08:06
Amit megadtál a pályákat kordinátát nem osztható 256-al, és le lóg az areáról. Nekem is volt ilyen problémám. Olyan kordinátát adtam ami osztható volt, és egyből le is tudtam hívni. Bár lehet, hogy neked nem ez lesz a probléma, de azért próbáld meg.

Nála nem ez lesz a baja.

“Majdnem minden tudásunkért nem azoknak tartozunk, akik egyetértettek, hanem azoknak, akik nem.”

Valahova lehet lerakni valahova nem

Igen, nekem is ugyan ez volt a problémám, próbáld meg.