Tárgy piac NPC (40k forrás)

Indította Word, 2017-04-28, 14:19:37

Sziasztok valaki már csinált olyan npc-t ami tárgy piacos? tehát  rendes npc ami bolt  csak ép nem yangért lehet venni tőle tárgyakat hanem pld sé ért
valaki tudna benne segíteni hogy lehetne meg oldani? 40k forrásra érdekelne

Így gondolod? Sé jegy a fizetőeszköz.

Hasonló képen gondolja de szerintem ő úgy akarná hogy 750 sé-ért rakja be nem utalványként ami persze másodlagos fizető eszközzel megoldható. Viszont amiért az ilyeneknek ellene vagyok a  sok adatbázis lekérdezés van e neki annyi nincsen stb szerintem ezekkel még jobban terheljük a vps-t ami előbb utóbb lagg kialakulásához vezet legyen az akármilyen vps.

Persze ez az én magán véleményem. Így is úgy is kell kapcsolat szerver oldal és a weboldal között a kettőt nem lehet függetleníteni egymástól ha esetleg a téma nyitója az adatbázis feltörés miatt szeretné választani ezt a megoldást.

mikee0121 azért szeretném így mert túl trágyák a web oldalak és el bugolnak a tárgy piacos holmik időnként nem vagyok jártas a php ba hogy egy normális webet össze rakjak.
(venni tudom hogy lehet de az kb 200-300 ezer forint lenne erre meg ugye nincs pénzem hogy meg is tudjam venni! meg aztán ki tudja milyen fajta kis kapuk kerülnek pld bele az oldalba stb)

és ugye én úgy szeretném az egészet hogy  npc töl veszed meg a cucokat yang helyet sé ért amit account coins vagy cash bol olvas be ahogy web nél is

Esetleg nezd meg ezt.
https://metin2dev.org/board/index.php?/topic/14539-new-pricesshopwithout-shop-ex/
Ami ma meggyötör,holnap gyÅ'zni segít.

biztos valaki tud adni  ötletet hogy mi alapján lehetne össze hozni a dolgokat? :)