ÚJ vértek után RUNTIME

Indította steis, 2017-04-17, 18:14:12

Sziasztok
Napok óta próbálkozom, minden vértet kipróbáltam szinte már innen fórumról (vz-t használok)

Akarom bővíteni a vértek / fegyverek listáját de akármilyet teszek be mindegyik hibas.

RUNTIME error jön a kliensbe X játék után, vagy a vért textúrája fehér lesz X idő után stb

Ezeket a hibákat hogyan tudom kikerülni ?
Amik itt vannak fórumon leírások azok mind (nem túl jók finoman szólva)

esetleg tudtok küldeni előre becsomagolt (eix / epk)  vérteket / fegyvereket?

köszönöm előre is

2017-04-17, 18:33:59 #1 Utolsó szerkesztés: 2017-04-17, 18:38:40 Szerző: fabtam11
Alapjáraton az ismertető:
'40k-ra és forrásra való átállással esetlegesen megoldhatóvá válna a runtime hiba problémája, amennyiben a gr2-es motort frissebbre cseréled;
A 34k nem annyira strapabíró a modellek betöltésének szempontjából, többékevésbé néha az terhelheti meg,hogy a 2.6-os és 2.9-es exportálású modelleket a 2.4-es gr2 dll nem tudja hova tenni, értsd: a 2.6-ost még behozza több kevesebb sikerrel, de a 2.9-es exportálású modellek kicsinálják a korábbi grafikai motorokat.

Megoldásra:
a)  http://ricky92.com/GrannyConverter_ricky92.rar kicsom jelszó:
by ricky92
b) mse és mde alapú modellek használata, ha van időd erőlködni a sikerért a playersettings module+item_proto segítségével
c) átállás 40k-ra és a forrás módosításának segítségével a grafikai motort frissítheted.

Előre becsomagolt fegyót és vértet ajánlani? Nem egyszerűbb az, ha te válogatod ki a neked kellő modelleket tegyük fel, hogy a GF frissebb peccseiből? o.O