VZ - Kliens kidobás

Indította ReGORE, 2017-03-27, 12:32:38

2017-03-27, 12:32:38 Utolsó szerkesztés: 2017-03-27, 12:34:15 Szerző: ReGORE
Sziasztok!

Ahogy belépnék a karakterrel, egyből visszadob a főmenübe.

- A főgépen, ahol fut a szerver (VBOX) nem dobál ki a kliensből.
- Eddig MAP1-et próbáljuk alakítani amennyire csak lehet (erről annyit hallottam, hogy VZ szerverfile-on nem érdemes csinálni).
- A 2 kliens pack mappája ugyanaz.

Létezhet az, hogy a hálózat miatt dobál ki? Ugyanis az otthoni hálózaton legutóbb felengedett, kollégiumban és az iskolai hálózaton viszont nem.

szia mc indított próbáltad már?

Igen, próbáltam. Ugyanaz a helyzet.

esetleg még próbáld meg rendszer gazdaként  elindítani az mc-t

iskolai hálózat esetén ha mered kérdezd meg a rendszergazdát, anno úgy 10 éve nekünk suliban volt olyan, hogy a rendszergazda elég kevés dolgot engedélyezett, ami nem fért bele az általa engedhető tartalmak megjelenítésébe, kivágta a tűzfallal.

Amint otthon leszek, majd az otthoni hálózaton próbálkozok. Lehet, hogy a hálózatokban van a bibi.

És valóban. Csak arról az IP címről tudok csatlakozni, ahonnan fut jelenleg a szerver.

Ötletek?

MC-t rendszergazdaként idítsd el ha úgy sem jó akkor ha szervered rendes IP címét írd az MC serverip.txt-jébe nekem hasonló hiba volt a hamachi szervernél hogy csak az én gépemről engedett be és csak így lehettet orvosolni!
Még kezdÅ' vagyok de igyekszek tanulni :-) !

Egy kliens syserr.txt -t, szerver ch core syslogot ahonnan kidob, illetve onnan is egy syserrt dobj fel, hátha ott megadja a választ. Így azért nehéz bármit is mondani :)