Client src culsor (egér)

Indította Meli, 2017-03-13, 22:53:39

Sziasztok.
Kliens forrásban, hogy tudnám megoldani, hogy az általam készített .cur fájlomat tudjam használni?
Kicseréltem felülírtam a meglévőt a sajátomra.
De mikor indítanám a gamet ezt írja ki:

Metin2. "CREATE_CULSOR"

És bezáródik a kliens.
Valakinek valami ötlet?

“Majdnem minden tudásunkért nem azoknak tartozunk, akik egyetértettek, hanem azoknak, akik nem.”

Idézetet írta: TheStar™ Dátum 2017-03-14, 06:04:20
Nem biztos hogy te így érted, de ha igen akkor jó. :D
Resource Hackerrel letudod cserélni a cursor-t az indítóban.

Tudom, de nekem a forrásos megoldás kellene. :)

“Majdnem minden tudásunkért nem azoknak tartozunk, akik egyetértettek, hanem azoknak, akik nem.”

Ha jól emlékszem indító forrásban a userinterface.rc tartalmazza hogy mikor mihez milyen egeret használ tehát kinézetre ott nézz szét

Idézetet írta: mikee0121 Dátum 2017-03-14, 12:22:43
Ha jól emlékszem indító forrásban a userinterface.rc tartalmazza hogy mikor mihez milyen egeret használ tehát kinézetre ott nézz szét

Igen ezzel tisztában vagyok.
De ahogy írtam, ha ott kicserélem akkor azt a hibát kapom amit fent is leírtam.

Wát iz dö práblöm?

Próbaképp lekaptam 1 kurzost gugliról és semmi gond/error/etc.
A sámi fejénél látod a kliensbeli kinézetet.

Én png ből konvertáltam át .cur ra.
Itt: https://convertio.co/png-cur/

Valamiért nekem nem működik.
Letesztelnéd itt is nekem, hogy nálad így is megy e?

Én nem konvertáltam semmit.
Megnyitottam VS-ben mint látod, és oda Ctrl+C/V ;D
Jó, annyi h létrehoztam egy 256x256 24 bites képtípust, az előzőt meg töröltem ::)

Idézetet írta: 5310pati Dátum 2017-03-14, 15:48:03
Én nem konvertáltam semmit.
Megnyitottam VS-ben mint látod, és oda Ctrl+C/V ;D
Jó, annyi h létrehoztam egy 256x256 24 bites képtípust, az előzőt meg töröltem ::)

Köszi működik!
Már csak annyi a gond, hogy valamiért ilyen fehér pixelek veszik körül a culsort.
Valami ötlet?

Tudsz ott szerkeszteni rajta, amúgy minél nagyobb felbontásban próbáld meg berakni, annál szebb lesz.

Idézetet írta: 5310pati Dátum 2017-03-15, 00:21:09
Tudsz ott szerkeszteni rajta, amúgy minél nagyobb felbontásban próbáld meg berakni, annál szebb lesz.

Paint al nyitottam meg, majd kijelöltem és másoltam.
Jobb módszert nem tudsz erre?