Linux (Ubuntun) szerver futtatás?? :D

Indította Whipeer, 2017-03-11, 23:23:13

Sziasztok! Valamilyen leírás vagy videó, esetleg ajánlanátok szerverfájlt és klienst egy ubuntun futtatható szervert szeretnék.

2017-03-11, 23:32:46 #1 Utolsó szerkesztés: 2017-03-11, 23:35:24 Szerző: Word
FreeBSD ajánlot metin2 allá :)

Jelenleg nincs lehetőségem FreeBSD re :D
Csak: Debian, centOS illetve Ubuntu

elméletbe szerintem meg oldható  ha csak nem vagy anyira profi  programozó hogy meg is tud csinálni

Ahh nekem valami leírás kéne ami alapján megoldható :D

Mi az oka annak hogy csak ez a három operációs rendszer érhető el?

szolj hostnak hogy neked FreeBSD kel dobjanak be egy lemezt aszt ted fel szerintem meg tudják oldani :)

ha meg nem tudják meg oldani akkor kereres olyan hostingot ahol van FreeBSD

2017-03-12, 14:40:46 #8 Utolsó szerkesztés: 2017-03-15, 19:05:47 Szerző: [MOD]Linos
Elvileg lehetséges lefordítani metin2-t linuxra, viszont ahhoz elég sok módosításra van szükség a forráskódban, amihez gyanítom nincs meg a kellő tudásod, hiszen akkor te is tudnád ezt. Keress egy hostot ahol tudsz futtatni freebsd-t

Sokkal jobb megoldást találtam :D Igaz picit vészes, mert ubuntun futtatok egy vboxot amiben megy egy freebsd :D

2017-03-12, 15:21:11 #10 Utolsó szerkesztés: 2017-03-12, 16:00:18 Szerző: hunti
Virtuális gépben lehet virtuális gépet futtatni, de csak hardveres támogatás nélkül, tehát rohadt lassú lesz, és nem lesz minden funkció elérhető virtualboxban.
Konkrétan olyanra emlékszem, hogy max 1cpu magot lehetett kiosztani minden virtuális gépnek, ami azért elég nagy hátrány.

Idézetet írta: hunti Dátum 2017-03-12, 14:40:46
Elvileg lehetséges lefordítani metin2-t linuxra, viszont ahhoz elég sok módosításra van szükség a forráskódban, amihez gyanítom nincs meg a kellő tudásod, hiszen akkor te is tudnád ezt. Keress egy hostot ahol tudsz futtatni freebsd-t (pl nálunk).

de miért kell már megint magatokat reklámozni? ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) >:( >:( >:(
Ha segítettem, megdobsz egy plusszal?

hunti sodrófanak reklámozod magad attól nem lesz bérlőd hogy reklámozod magad  és ha jól tudom tilós is reklámozni itt magad és jó lenne ha le szednéd hogy VPS4You.hu rendszermérnök mert szerintem nem is vagy meg ha az lennél akkor értelmes válaszokat is adnál az embereknek

kedves téma nyitó szolj hostnak ahol vagy hogy dobjanak be egy BSD-t vagy ha nem tudják meg oldani keres másik hostingot vagy írd át a metin2 forrását hogy kezelje az op rendszered amit bérelsz ép

2017-03-15, 21:28:48 #13 Utolsó szerkesztés: 2017-03-15, 21:37:49 Szerző: hunti
Idézetet írta: Word Dátum 2017-03-15, 14:30:13
kedves téma nyitó ...... ha nem tudják meg oldani keres másik hostingot vagy írd át a metin2 forrását hogy kezelje az op rendszered amit bérelsz ép
Ha nem adok értelmes válaszokat, akkor miért ugyanazt válaszoltad amit én is? Azért mert mégis értelmes hozzászólás volt részemről, vagy mert te se adsz értelmes válaszokat?
Arra hogy mit gondolsz másról, vagy rólam, inkább nem reagálok, nem állok le olyannal vitatkozni aki egy nicknév mögé bújva azt állít amit akar. Ha meg akarod beszélni a dolgot, akkor kérd el a mobilszámom, csörgesd meg, visszahívlak.