VZ 40k whiteworld sf (nem hungary sf) (34k vz) quest mappa

Indította AngelOfGod, 2017-03-10, 17:10:52

sziasztok  amit  csinált elöször sf-t whiteworld ahoz kapcsolodik a kérdésem  hogy mivel össze van  barmolva az egész quest mappa csatolom hogy ti is lásátok az érdekelne hogy mi az amit használ a szerver és mit nem? mert anyira szét van barmolva a quest mappa hogy nagyon idegesitő és zavaró hogy pld .pet_prototype.quest.swp eszt nem tudom mi hez kel hogy kel  egyáltalán vagy nem kel

csak azokat a questeket szeretném meg tartani amit tényleg használ a szerver

aki fogalkozot már ezel hogy ki takaritota teljesen  whiteworld 40k-sf vz sf quest mappa ki takaritásával az ossza meg velem hogy melyik questeket  törölte.

2017-03-10, 17:28:30 #1 Utolsó szerkesztés: 2017-03-10, 17:34:08 Szerző: mikee0121
Most ez megint olyan hogy ki mit. Igazság szerint hogy mit használjon te határozod meg, Mert a küldetések vagy kellenek vagy nem

Nem váltót akarsz akkor az kell
céhet akarsz az kell
nem akarsz skill húzást p skilleket akarsz akkor annak se kell a questje.
stb stb
Szóval mi nem tudjuk helyetted kitakarítani mert nem tudjuk mi az elképzelésed mit szeretnél létre hozni.

Üzenet összefésülés: 2017-03-10, 17:34:08

Még azt nem értem ezzel mi a gond nem kell rajta takarítani semmit én anno használtam ezt benne vannak a németül a questek ami official volt akkor ha jól emlékszem és kész. Egyébként meg meg nézzed a locale_list tartalmát azt használja alap helyzetbe és kész azt persze meglehet ritkítani mert p szerverre van sok olyan ami felesleges.