Szerverrel kapcsolatos kérdés

Indította Zeratul, 2017-03-09, 16:05:21

Sziasztok!
Melyik védet index map configoknál szerver oldalon és hogy lehetne e 1től írni az indexeket?
Még kezdÅ' vagyok de igyekszek tanulni :-) !

NIGGA

Elvesztem a mátrixba mi is a kérdés?

Melyik map indexek védettek és hogy honnantól lehet 1-estől kezdődhetnek a map indexek

Még kezdÅ' vagyok de igyekszek tanulni :-) !

he ezt én se értem milyen védett mapok???? milyen védett index fizetek valakinek egy láda sört (van bor is) ha elmagyarázza nekem valaki miért akar mindenki metin2 configgal foglalkozni ha még rálátása sincsen.

Egy map attól lesz esetleg védett ha forrásba beállítod hogy ott ne lehessen xy dolgot csinálni illetve world editorral.

De olyanról én még nem halottam hogy config file-ba védett mapindex kövezettek meg ha alapból van ilyen funkció

Nem hiszem el, hogy senki se érti szegényt. Hát nem logikus, hogy ezt akarja?
IdézMelyik map indexek védettek és hogy honnantól lehet 1-estől kezdődhetnek a map indexek

:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( sosad

gondolom vissza állitó tekecs véget kérdezni valahol olvastam már énis hogy x indexek tiltva vagy vissza  állitó tekercs van le tiltva  x indexen vagy paszolom   

1 es szám szerintme az lenne hogy index pld igy van meg adva

1 metin2_map_t3
2 metin2_map_t4
3 metin2_map_oxevent
4 metin2_map_deviltower1
stb mapp index +ch config

Idézetet írta: вυɢ™ Dátum 2017-03-09, 17:22:19
Nem hiszem el, hogy senki se érti szegényt. Hát nem logikus, hogy ezt akarja?
IdézMelyik map indexek védettek és hogy honnantól lehet 1-estől kezdődhetnek a map indexek

:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( sosad

Levi999 tudni fogja, egy nyelven beszélnek. Merthogy az ő írásából se lehet semmit kivenni.
HTML5,CSS3,PHP,C#,C++,JS,Java,Python,LUA