vállpánt rendszer hiba [p3ng3r segííííts <3]

Indította Distraught, 2017-03-05, 21:08:54

Sziasztok,
Próbáltam megcsinálni a vállpánt rendszert. Egész jól haladok, működik maga a cucc, egyetlen probléma az már, hogy ha felveszi a karakter a vállpántot, akkor lejátszódik az effekt majd pedig láthatatlan lesz az egész karakter, csak a fegyver és vért csillogása marad ott.
Bármi ötlet?

C++ programmer at Gameloft

navicat-ben bővítetted az oszlopokat?

part_sash oszlopra gondolok. (player és player_deleted)

igen, de nem is ott a probléma, szerintem az indító forrásában nem jó valami :/ mert fel is veszi a karakter, meg berakja a megfelelő slotba, sőt az effekt is lejátszódik, csak így eltűnik a karakter :/

elképzelhető hogy valami kimaradt, nézd át az indító fájljaidat!

már csomószor átnéztem újra, de fogalmam sincs hol lehet a hiba :/

Melyik pántrendszert tetted be? A bóvlit, vagy a jobbikat?

hát kint volt egy topciban itt hungaryn egy pack, amiben több rendszer leírása is volt, meg keresgéltem a neten és találtam egy román fórumon valami módosítást hozzá (elvileg by p3ng3r) (ezért azt meg se néztem mi, mert ebben már vakon bíztam és módosítottam benne, meg amúgy is a tutorialban a már bent lévő rendszerben vannak módosítások) ><
na jó, szerintem érthetetlen amit írok >< a SetAcce parancs nem működik szerintem, mert amikor az introcreate.py-be is beleírom, akkor a karakterek nem látszanak ><

Ez megegyzeik az official-lal, ezt ajánlom, hogy berakd:
http://metin2hungary.net/index.php/topic,197811.msg1046282.html#msg1046282

(Nekem bent van és nincs vele bajom!)

2017-03-06, 21:22:08 #8 Utolsó szerkesztés: 2017-03-07, 10:23:55 Szerző: Distraught
remélem nem lesz baja, hogy bent van már egy másik ><

Üzenet összefésülés: 2017-03-07, 00:04:18

na, most beraktam az indítóba(meg game fileba és dbbe is), le is fordult, de amint belépne a karakter bezárul a kliens, és a syserr is üres

Üzenet összefésülés: 2017-03-07, 07:08:11

próbáltam, hogy újracsináltam az egészet, nem jó, még mindig bezárul a kliens loginnál

Üzenet összefésülés: 2017-03-07, 10:23:55

unknown packet header hibaüzeneteket dob vissza :/ de az a baj, hogy nem is létező packetekre :/