Deneme2 forrás fordítás

Indította BRics97, 2017-03-01, 15:45:24

Sziasztok!

Beüzemeltem a deneme2-őt. Azonban nem tudok vele dolgozni.

cd /usr/src/mainline/Srcs/Server/game/src/

Amikor leakarom fordítani, azt írja ilyen könyvtár nincs. Innentől kezdve nem írtam be, hogy gmake clean stb.

Megoldás?

nézz fel rá FTP-vel hogy hol a mappa amit keresel.

Idézetet írta: kati8411 Dátum 2017-03-01, 15:47:11
nézz fel rá FTP-vel hogy hol a mappa amit keresel.

Felnéztem, és az usr/src mappán belül nincs semmi. Gondolom ezért is írja ki a fent említett kódra amikor beírom, hogy nincs ilyen könyvtár/mappa/elérési út.

igen, mivel nincs semmi a mappában így nem tud oda navigálni

cd /usr/game mappába keresd :)

Ha jól látom forrást akarsz fordítani...Milyen Deves 9.2-es bsd-t használsz? Mert akkor kell lennie ennek az elérésnek! pl: cd /usr/src/mainline/Srcs/Server/game/src és pl: cd /usr/src/mainline/Srcs/Server/db/src
De ha Deneme forrását akarod használni,akkor a maniline forrás fájlokat cseréld fel a Denemével...
Nem vagyok profi,de amiben tudok segítek!

http://metin2hungary.net/index.php?topic=183585.0-- > Isolator félét használom.
Egyébként, ha letöltöm a deneme2 sf-t, akkor a rarban van egy deneme2 source mappa. Azon belül van forrás.rar meg indító forrás.rar. A forrás.rar-t, ha megnyitom akkor elvileg ott van a forrás, de nem értem ezt az egészet.

Mit hova kéne tennem?

Na megint egy értelmetlen posztot nyitottál minthogy keresőbe beírtad volna.
Térjünk a lényegre a forrás magában nem egy szerver fájl,a forrás az az alapja a szerverfájlnak abbol tudsz buildeni game-t db és inditó forrás bol inditót a kliensedhez.
Ne kezdüj a szájbarágós sztorit megint :'(
Fogod és leszedsz egy deves vdi-t
https://drive.google.com/file/d/0B6FMEqLMpbBURGpOZU1GY2ZPUGc/view?usp=drive_web
Még ki is kerestem neked
Kicsomagolod,berakod vboxba mint a sima vdi-t bekonfigurálod
Itt jön a bableves része a dolognak.
Ajánlanám white által publikált forrás modositás/szerverfájlát
Téma legalján megtalálod a forrást.
http://metin2hungary.net/index.php?topic=148179.0
Kibontod a Hungary V1 tömörített fájlt találsz benne forrás(server) és kliens oldalit.
szerver oldali neve
mainline.tar.gz
Ha elinditod vboxba a forrás vdi-t navigálj ide
cd /usr/src
És másold bele át a
mainline.tar.gz
és utána beirod vboxba
cd /usr/src
tar -xf mainline.tar.gz
Ha ez meg van van egy faja kis forrásod amit bármikor modsíthatsz és bármikor buildelheted.
Build parancsok pedig.
cd /usr/src/bla bla bla ezt már tudod hisz fent leirtad
elsőbb takaritsd ki az object mappát ezzel a parancsal
gmake clean
és aztán mehet a build
gmake
Ugyan ez van db nél is ugyebár db/game-t külön kell buildelni mert há mé ne
Remélem érthető ha mégse keress fel privátba :)

Nem működik. Hiba a szerver kapcsolatban. Szerintem én inkább ezt hagyom. Akár mit töltök le minden becsomagolt fájl tele van mappákkal, de, hogy azokat a mappákat hova rakjam ahhoz leírás nuku. A mainline.tar.gz-t beraktam, kicsomagoltam. Aztán beraktam az /usr-be a hungarygame.tar-t, majd a var/db-be a hungarymysql-t. Mind kettőt szintén kicsomagoltam. Majd leszedtem a spectra klienst, beleraktam azt, amit a hungary v1 sf mellé betettek, majd beleraktam még azt is, amit külön le kellett tölteni, egyfajta javítást, mert hiányos volt. Root-ba átírtam az ip-t, nem engedett fel. Ezután a packból kimásoltam a root.eix/epk fájlokat, azokat is kicsomagoltam, átírtam bennük az IP-t, vissza raktam, de utána is hiba a szerver kapcsolatban. Gondolom ez azért van, mert volt még egy ...VS.rar, dump_proto.rar fájl is, amiket sehova nem raktam, mivel fingom sincs, hogy hova kellene.

Na mindegy köszönöm szépen mindenkinek a segítséget, de ez a 40k nekem sehogy nem akar működni. Egyedül a deneme2-őt sikerült beüzemelnem, de ahhoz meg nem volt forrás rész... Szóval maradok inkább a 34k vz-nél. Vagy lehet még annál se, mert amiket én szerettem volna csinálni abban nem lehet.

Még egyszer köszönöm a segítséget azoknak, akik próbáltak itt nekem segíteni, de úgy látszik ez meghaladja a képességeimet... :( Viszont megy mindenkinek a +. :)

Témát zárom.