DB probléma

Indította Distraught, 2017-02-21, 15:56:07

Sziasztok,
Compiláltam egy DB-t, de valamiért nem akar elindulni. Connection refused sorozatot irogat csak folyton ki. Az érdekesség az, hogy ha rebootolom, akkor elindul, viszont ha elindítom a szervert, majd leállítom és újra akarnám indítani, akkor sosem indul el.
Bármi ötlet?

C++ programmer at Gameloft

Syssser ír valamit?

2017-02-21, 16:03:44 #2 Utolsó szerkesztés: 2017-02-21, 16:53:51 Szerző: Distraught
épp ezaz, hogy semmit

Üzenet összefésülés: 2017-02-21, 16:53:51

de egy db-vel sem indul, most kipróbáltam egy biztosan működő game file - db kombinációval, ugyanúgy connection refused már arra is; eddig viszont azzal működött
a compilálás óta nem megy, valami lib kicserélése vagy a boost frissítése miatt elbaszódhatott?

http://metin2hungary.net/index.php/topic,184420.msg975869.html
Aztán a start.sh-ba a db sleep ideje legyen 7-10 között.

így sem jó :/

Érdekes, nem ír ki a con. ref.-en kívül a "konzol ablak"-ba mást?
Esetleg a syserr-eket azért bemásolhatod de szerintem teli van socket_conncet-el.

Vagy lehet hogy amikor másodszor indítanád el az első még nem ált le rendesen. Hogy állítod le?

Lehet hogy sok hülye kérdés, de én ilyet még nem láttam. o.O

/egyszer kétszer volt az hogy con. ref.-et dobált de akkor a db-nél a sleep-et 2-ről 7-re átírtam és utána ment/

az a baj, hogy el sem indul a db, amikor leállítom azt írja a db-nél, hogy nem is futott :/

ennyi van csak a db syserrjében:

SYSERR: Feb 21 18:39:31.396541 :: Start: TABLE_POSTFIX not configured use default

már minden oldalt ánéztem kb, és hasonló hibája se volt senkinek :/ én arra gyanakszom, hogy lehet a freebsd libjeibe nem kellett volna matatnom, viszont minden más működik, meg így tudtam csak compilálni, szóval elvileg ez nem lehet hiba

Ha elindítod kézzel? Arra mit dob?

A dbg-t tudod használni? Mert a core fájlt ha debugolod ott hasznos infót kapsz.

wrong version in compilation unit header (is 4 should be 2)
libstdc++.so.6 -ra mutogat

Slz féle DB fixet felraktad? Ahogy látom be se tölti az item es mob proto txt fajlokat. A helyukon vannak?

Edit: most olvastam hogy masodjara elindul, tehat a txtk jok elmeletileg. Tehat akkor maradt a db fix amit slz kirakott, azt betettef a forrasodba?

ezeket mind végigjátszottam, viszont egy másik rendszeren pedig működik, zárom, valamit elbasztam csak a bsd libjeivel