Tárgy adás mindenkinek

Indította steis, 2017-02-08, 23:44:56

Sziasztok
Hogyan tudnám legkönnyebben megoldani, hogy itemshop leltárjába minden felhasználó fióknak bekerüljön 1db tárgy?

itemshop példájára szeretném, de ott ugyebár csak 1 bizonyos játékos kapja meg a tárgyat

én úgy szeretném, hogy az összes megkapja .. pl console parancs segítségével

Szia!
INSERT INTO parancssal mysqlbe a megfelelő táblába megfelelő mezőneveknek megfelelő értékkel :D (Nincs még működő szerverem ezért nem tudok segíteni jelenleg, de ha megkeresel engem akkor segítek holnap..

írj egy questet rá:

quest xy begin
state start begin
when login begin
if pc.getqf("valami") == 0 then
mysql_query("INSERT INTO `item` (id, owner_id, window, pos, count, vnum, socket0, socket1, socket2, socket3, socket4, socket5, attrtype0, attrvalue0, attrtype1, attrvalue1, attrtype2, attrvalue2, attrtype3, attrvalue3, attrtype4, attrvalue4, attrtype5, attrvalue5, attrtype6, attrvalue6) VALUES ('9999999', ""..pc.get_account_id().."", 'SAFEBOX', '37', '1', 'TÁRGYID', '1', '1', '1', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0');")
pc.setqf("valami", 1)
end
end
end
end

C++ programmer at Gameloft

nem kukacoskodás, de nem tartom jó ötletnek a questet, Vér Pistik amint meglátnák, (Nem Pisti95 :) ) azonnal reggelnék a millió karaktert ha megéri a tárgyért

2017-02-10, 06:55:19 #4 Utolsó szerkesztés: 2017-02-10, 07:11:43 Szerző: Distraught
beleírod, hogy csak x dátum után regisztráltakra vonatkozzon :) vagy megnézi a jelenlegi legmagasabb account ID-t és
if pc.get_account_id() <= legmagasabb then
ide
end

C++ programmer at Gameloft

Idézetet írta: josikaaa Dátum 2017-02-10, 02:51:41
Vér Pistik amint meglátnák, (Nem Pisti95 :) )

Reméltem hogy nem rólam van szó!  ;D

Mi van ha teli van a leltárja? Számolj azzal is.

Distraught questje a raktárba rakja be, de amúgy ír bele egy választást hogy "Kérem/Később veszem át" és megoldva.

Alapjában weboldalaknál számolnak azzal is, hogy ha az ItemShop raktár tele van akkor nem enged tovább vásárolni.. azonban ez nem feltétlenül szükséges, mivel mihelyst kiveszel néhány tárgyat a hely felszabadul és a vásárolt tárgy nem tűnik el.