[34k] 4 leltar

Indította steis, 2017-02-08, 11:16:28

Sziasztok
34k hoz keresek 4leltar leirast

.regen en magam is megcsinaltam meg itt is volt fent mukodo csak letoroltek stb..
Ha valakinek megvan kerem tegye kozze=]

Nem szeretnek forrasra valtani....,.

Kb 5 evvel ezelott tettem be  szerverbe....
Esukodott volt hozza diff is....csak kihagytam jopar evet....es mar sehl sincs fent neten...torok forumon talaltam meg egyedul de ott is halott a link

34k-hoz soha nem volt, és nemis lesz 4 leltár, mivel annak nincsen forrása.
Az ember csak fiatalon találhat ki igazán új dolgokat. Utána már túl tapasztalt, túl híres (...) és túl ostoba.

Azért mert nincs publikus forrása attól még meglehetne csinálni, csak képben kell lenni az assemblyvel.

A "régen már megcsináltam" pedig elég béna szöveg.. :D És ezen a fórumon sem volt ilyen kirakva.
"Tisztelet a kivételnek! Mindig tisztelet a kivételnek!"
"KezdÅ' vagyok, ne nézz le... (:"

És miért nem szeretnél forrásra váltani? Pedig muszáj lesz, ha bármit szeretnél.
HTML5,CSS3,PHP,C#,C++,JS,Java,Python,LUA

Rin nem azt írta h o is megcsinalta hanem ő MAGANAK is megcsinalta már csak elfelejtette
Az ember csak fiatalon találhat ki igazán új dolgokat. Utána már túl tapasztalt, túl híres (...) és túl ostoba.

Lebutított indítót kell forrásból csinálnod ami megy 34k-s game fájlal és problem solved.

Pong-ot kell aktiválni az indítóban. IMPROVE_izét kell kikapcsolni és pong lép működésbe.

Én már csak arra a torok temara lennék kivancsi ahol halott a link a 34k-s 4 leltarhoz xd