Property

Indította DeathRangers, 2017-02-07, 16:13:12

2017-02-07, 16:13:12 Utolsó szerkesztés: 2017-02-07, 16:38:37 Szerző: DeathRangers
Hali :)
Nos ezt írja a kliens sysserem
Idéz0207 15:12:18828 ::  CArea::LoadObject Property(1337464008) Load ERROR
Tökéletesen utána néztem nos próbáltam a tim 2.6 bontóval viszont a fura nevü mappákat/fájlokat az se tüntette el.
Az a kérdésem hogy átnevezzem-e a mappákat ha igen akkor mire ? :D
Nos rakok egy képet milyen volt amikor eter nexussal csomagoltam illetve tim.2.6-al.
http://www.kephost.com/image/wweV
A képet a www.kephost.com tárolja.
Vagy ez így is megfelel amilyenre a tim.2.6 bontotta ? (szerintem az se sokkal jobb )

Üzenet összefésülés: 2017-02-07, 16:38:37

Nos ha berakom a tim.2.6-al bontottat akkor karakter választás után miután betöltött a csík kidob sysser üres nem ír rá semmit.
Illetve ha a Eter nexussal amit újra csomagoltam azt rakom be akkor csak épületek nincsenek illetve a sysser írja továbbra is.
"A mai világ, a sátán világa,
Ahol a becsületért bitó, az árulásért hatalom" jár.https://www.youtube.com/watch?v=A0euseeiIFM&list=WL&index=

Én alapjáraton a kóreai karaktereket számokra szoktam átnevezni.
ElsÅ' az elsÅ'k között, Az emberek istent játszanak engedély nélkül.

2017-02-07, 16:50:24 #2 Utolsó szerkesztés: 2017-02-07, 16:57:06 Szerző: DeathRangers
Átneveztem számokra de a helyzet ugyan az amit eter nexussal kicsomagolok és be property-t abban nincsenek épületek xd illetve a sysser is írja továbbra is.
"A mai világ, a sátán világa,
Ahol a becsületért bitó, az árulásért hatalom" jár.https://www.youtube.com/watch?v=A0euseeiIFM&list=WL&index=

eternexus nem kezeli a koreai karaktereket. tim bontójával csomagold ki és eternexussal a karakterek átírása után csomagold be.
ElsÅ' az elsÅ'k között, Az emberek istent játszanak engedély nélkül.

Tim2.6-al bontod ki a property-t és minden kínai karakteres mappát átírsz számra, DE MINDET!

Utána Eternexus-al csomagolsz vissza.

2017-02-08, 18:10:49 #5 Utolsó szerkesztés: 2017-02-08, 18:12:22 Szerző: AngelOfGod
szerintem az a legjobb ha a propertyt csak a tim bontóval bontod meg csomagolod, és ne nevezz át semmit szerintem, úgy is gyorsan csomagolja meg ha csak erre használod akkor nem vesz sok időt igénybe, nem tudom hogy a tim 2.6 és a 2.8 bontó között mi a különbség de akkor a 2.8-at is használhatnád https://mega.nz/#!AcsTRBKY!niKUysErGwUOrFB3GXPgJVLNC8VjvAcc3ZGRdohzfyg

vagy tedd fel a property-t és átcsomagolom neked jóra. ;)

Halihó!

Nekem is pont ez a problémám.
Viszont kicsomagolom timmel,és hiába másolok be új fájlokat,nem adja hozzá a becsomagolásnál. Gondolom mert az xml fájlban nincs benne.
Kipróbáltam az átirogatást is,de ott meg a betöltésnél kidob a kliens.

Hogy tudnám ezt megoldani?

Jó az az átírás, csak ha megcsinálod a kliens nem fogja tuni betölteni me hát más elérésre raktad ugye :-\
Át kell írnod azt is hogy az új helyről töltse be őket.

Áhááá. :) Köszönöm. Ezt melyik fájlban tudom megtenni? :D

Na várjá, mapos cucchoz rég nyúltam ::) ;D
Végül lehet rosszat mondtam, ugyanis ID alapján tölti be, lehet kevertem a seasonös cuccal. :-X
Am azért mert nincs meg a propertyd még nem kéne kivágnia, simán objektek nélkül kéne megjeleníteni a mapot, szóval vmi mást ronthattál el, esetleg egy syserrt dobj.

Semmi gond. :D

Kliens syserr nem ír semmit.
Kérdőjeles hiba ablakkal dob ki a betöltés után.
Viszont ha timmel csomagolom,és nem írok át semmit,akkor működik,csak a tim meg nem adja hozzá az új fájlokat,amiket beraktam(gyanítom mert a bontott xmlben nincs benne).

:/

Persze ha xml-est használsz, ott neked kell manuálisan hozzáadni, míg eter magától listázza a mappát és mindent becsomagol amit ott talál.

2018-04-03, 13:40:00 #13 Utolsó szerkesztés: 2018-04-03, 14:14:32 Szerző: Dreon
Igen igen,ezért is szerteném eterrel csinálni,csak nem jó. Az eterrel meg nem lehet csomagolni propertyt a koreai betűk miatt,de ha átírom akkor meg egyből kivág a kliens. Az elérési utat kéne átírni,csak nem tudom hol kell.

Üzenet összefésülés: 2018-04-03, 14:14:32

Megoldódott! Átírtam az eléréseket! :) :)