Fehér vért

Indította BRics97, 2017-02-04, 19:54:53

Sziasztok. Letöltöttem egy vértet, amit beraktam a szerzetes lemezvért helyére. Ugye a gr2 fájlt beraktam az NPC/NPC2 fájlokba, becsomagoltam, beraktam a kliensbe. Majd a rooton belül az msm fájlokban is átírtam a gr2 fájlok nevét. Mikor belépek a játékba fehér vért. Ugye dds fájl nem volt hozzá adva, rá van égetve a gr2 fájlra, így msm-ben a dds helyeket üresen hagytam.

Mit kellene csinálnom, hogy látszódjon a vért textúrája?

mármint PC és PC2?
gr2viewerben megnézed, hogy a textúráknál honnan kéri a dds fájlok betöltését.

Idézetet írta: fabtam11 Dátum 2017-02-04, 20:14:53
mármint PC és PC2?

Az a baj, hogy letöltöttem a vértet, de nincs hozzá textúra. Mármint olyan értelemben van, hogy amikor megnézem gr2viewerben akkor szépen látszik minden, de amit betehetnék .dds fájl az hiányzik. Most azzal próbálkozom, hogy print screennel beteszem paintbe, körbevágom, majd mentem .dds-ként, és beteszem ahova írja a textúrát.
Remélem működni fog... Ha igen azt írom meg, ha nem akkor viszont továbbra is várok az ötleteket. :)

Üzenet összefésülés: 2017-02-04, 20:20:12

Idézetet írta: BRics97 Dátum 2017-02-04, 20:18:45
Idézetet írta: fabtam11 Dátum 2017-02-04, 20:14:53
mármint PC és PC2?

Az a baj, hogy letöltöttem a vértet, de nincs hozzá textúra. Mármint olyan értelemben van, hogy amikor megnézem gr2viewerben akkor szépen látszik minden, de amit betehetnék .dds fájl az hiányzik. Most azzal próbálkozom, hogy print screennel beteszem paintbe, körbevágom, majd mentem .dds-ként, és beteszem ahova írja a textúrát.
Remélem működni fog... Ha igen azt írom meg, ha nem akkor viszont továbbra is várok az ötleteket. :)

// működik! Témát zárom.