Melyiket ajánlanátok?

Indította ddani700, 2017-01-31, 10:56:28

Sziasztok!

Most úgy gondoltam most a Franzi kicsit félre rakom. Erről a szerverfájl -ról mi a vélemény stabil? Szerver készítés - 2013

A Klienshez tudtok adni egy új linket?

Nekem csak fun szerverre kell ilyen kis közösségre baráti társaságra.
Tehát semmi nagy komoly dologra nem kell, nem akarok pénzt keresni vele. Csak egy kis közösségre kell :)

Segítséget előre is köszönöm! :)

2017-01-31, 16:57:46 #2 Utolsó szerkesztés: 2017-01-31, 17:01:04 Szerző: fabtam11
40k forrás alap +spektra 2.1-es kliens
vagy samurai core 1.3 + spektra 2.1
vagy samurai core 1.3 + jelenlegi hu kliens
(csak a 2.9-es granny frissítési lehetőség miatt írom h forrást használj, mert a régi klienseknek van egy amolyan harakirizhetnékje az újabb modellektől)

VZ-t semmi féleképpen nem ajánlom... tapasztalat, ráadásul,  lesem lehet védeni rendesen.....

Mostmár nehezen de rájöttem csak a forrás.....
Legyél kreatív, kifogások helyett megoldást keress.

Idézetet írta: aferii Dátum 2017-02-01, 08:50:58
VZ-t semmi féleképpen nem ajánlom... tapasztalat, ráadásul,  lesem lehet védeni rendesen.....

Lelehet, csak te nem védted le SQL Inject ellen, meg valószínű a webet sem védted le ezzel.

Akkor most melyik SF -et használjam?

VZ-t vagy 40k forrás alap vagy samurai core 1.3 vagy Whiteworld SF

Hungary v1 SF is tökéletes. (forrással)
http://metin2hungary.net/index.php/topic,148179.0.html

Idézetet írta: Pisti95 Dátum 2017-02-01, 08:54:51
Idézetet írta: aferii Dátum 2017-02-01, 08:50:58

Lelehet, csak te nem védted le SQL Inject ellen, meg valószínű a webet sem védted le ezzel.

Azt írták itt a fórumon tele van bat szektoral vagy mivel :) Ezért nem lehet le védeni, a másik hogy semmit nem lehet levédeni tökénletesen ilyet is hallotam......

Bad Sector wincherteren van, amikor a fej megsérül.

Backdoor van vagy Exploit-nak is lehet nevezni, game fájlban ami hátsóajtó, kiskapu.
Mint már említettem, vannak témák a levédésről, hogyan tudod kivédeni a támadásokat.

http://metin2hungary.net/index.php/topic,195262.msg1030235.html#msg1030235
http://metin2hungary.net/index.php/topic,195236.msg1030047.html#msg1030047

Forrással több dolgot tudsz védeni, javítani, hiszen a játék forrásában tudsz szerkeszteni, ha úgy tetszik átírod a játékot.

2017-02-02, 11:34:00 #9 Utolsó szerkesztés: 2017-02-02, 12:09:45 Szerző: aferii
Ténleg köszönöm szépen.

Most már ezt is megjegyeztem!

Üzenet összefésülés: 2017-02-02, 12:09:11

Hát a vps most ezt írja....

Adatbázis inditása ..
Shared object "libmysqlclient.so.18" not found, required by "db"

Auth inditása ..
Shared object "libmd.so.5" not found, required by "game"

CH1 inditása ..

CH1_1 inditása ..

Game99 inditása ..

Viszont ezeket amiket kér bemásoltam már a lib32 be vagy nem oda kelet volna ?  :-X

2017-02-02, 13:00:39 #10 Utolsó szerkesztés: 2017-02-02, 13:38:01 Szerző: aferii
Sikerült ki keresni a libeket "google"

Most ezt írja....

A szerver elindult! CH1
root@vps-173-32:/usr/game # mysql_real_connect: Can't connect to local MySQL server through socket '/tmp/mysql.sock' (2)
   failed, retrying in 5 secondsmysql_real_connect: Can't connect to local MySQL server through socket '/tmp/mysql.sock' (2)
   failed, retrying in 5 secondsmysql_real_connect: Can't connect to local MySQL server through socket '/tmp/mysql.sock' (2)
   failed, retrying in 5 secondsSuccess PLAYER
mysql_real_connect: Can't connect to local MySQL server through socket '/tmp/mysql.sock' (2)
   failed, retrying in 5 seconds

Viszont ezzel a hibával többen küszködnek olvastam külföldi fórumokon is de ott sem kaptak ezután megoldást.....

eddig 3 lib kellet neki ha a 6-ost nem adom oda akkor nem írja ezt a hibát hanem  hányolja azt a libet :D

2017-02-02, 13:43:31 #11 Utolsó szerkesztés: 2017-02-02, 13:45:14 Szerző: aferii
Nem mi telepítsük fel rá ?? csak mert eddig mindig müködött.....

Itt kaptam segítséget.... és így csináltam meg....

Ports már egy ideje nem támogatott freebsd által, helyette pkg csomag kezelőt kellene használni.
pl:

pkg install mysql55-server

Első használatkor ki fogja írni hogy nincs telepítve a pkg, és megkérdezi hogy telepítse-e automatikusan, ekkor feltelepíti a pkg-t, és utána már elsőre elfogad minden más pkg install parancsot elsőre.

oké hát ennyi akkor nem tudom mit kell csinálni....

Ezeket próbáltam a pkg frissítést még nem de keresek valamit hogy kell fríssíteni....

oké mind 1 maradunk franzinál viszont kellene egy olyan quest a lovászinashoz mint gf -en mert jelenleg ha meghal a ló nem lehet feléleszteni :/

Valaki feltudná rakni?

mert csak olyat találtam amivel vásárolni lehet meg húzni a ló szintjét de olyan van gyárilag is a franziban :)

2017-02-03, 10:29:13 #15 Utolsó szerkesztés: 2017-02-04, 10:37:25 Szerző: ddani700
Köszönöm szépen! Működik :)

~Témát Zártam!~