[Csevegő] DDMT2

Indította ATAG, 2009-10-20, 18:19:17

2012-11-24, 15:10:10 #22580 Utolsó szerkesztés: 2012-11-24, 18:13:55 Szerző: [MOD]Niix

"Képet így tudsz tenni!
[img.]a kép linkje[/img.]
pontot vedd ki belőle,és ne legyen  szóköz.
Feltöltött kép lehet csak!
Mérete 250-ig simán mehet.

"Ide töltsd fel a képedet!
http://imagerz.com/
Ha megvan, ez akkor katt a képre bal egérgomb.
Ekkor már nagyobb lesz a képed. Majd jobb egérgomb a képre, kép megjelenítése. És fent a böngésző sorában látszik majd a cím. Azt kell bemásolnod.
"

480x240 a maximális méret, amiért még nem szólunk.

[MOD]DarkNess nem, de én szólok érte. Bármilyen privát üzenetet TILOS bemásolni a fórumon bárhova! Úgyhogy azt amit én küldtem is legyél szíves nem másolgatni. Még akkor is, ha semmi olyan nincs benne.
~Niix
Amire most szükségem van, azt nem lehet szavakba önteni... de pohárba igen! ;.D

ATAG már leírta hogy a ddmt2 inkább az sg-t mint a gf-et követi nézzetek utána itt a csevegőben volt leírva vagy a fejlesztős témában

Hát igen :D Én 2hete hagytam abba dd-t mert már nem tudtam semmit se csinálni !! Az Eventek azok kész viccek xD Hf event jaj de nagy event meg a hatszög jó vicc :D mikor az 5. v 6. lement akkor meguntam xD Ha nincs ATAG-nak rá ideje akkor inkább adja át másnak a szerót :D mert ez előbb utóbb nem lesz belőle semmi :SS Vagy lehet jól teszi ATAG kiveszi belőle még a pénzt oszt csá ameddig megy megy :DDDD Nem áldoz rá sok időt :D

Sajnos igen, kihal, semmi újdonság, semmi változatosság, csak annak nem kell az újdonság aki nem akar harcolni érte, ennyi! Igen is kellenek, az más kérdés hogy miért nincsenek, erre csak ATAG tudja a választ.
YOUTUBE CSATORNA http://www.youtube.co/user/nemfelejt?feature=mhee

Név:    [color=red]Markiway[/color]

Lv:      [color=red]99[/color]

Kaszt: [color=red]Testi[/color]

Rang:  [color=white]Kegyetlen[/color]

[color=blue]GAME OVER [TUDOM FÁJ][/color]

2012-11-24, 22:57:43 #22584 Utolsó szerkesztés: 2012-11-24, 23:01:23 Szerző: OneStyle
Ki az a hülye aki foglalkozik a playerekkel?
Nézz szét a mai nagyobb szervereken.
Ahol 10-nél több 10 éves van le se sz**ják a playereket.
Ma már divat nem foglalkozni a játékosokkal. (És nem a ddmt2-re céloztam)
Azt még túl lehet élni.
Itt inkább az időhiány a probléma.
Egy olyan ember kellene aki otthon dolgozik, szóval a szervergép közelében lenne.

2012-11-24, 23:23:35 #22585 Utolsó szerkesztés: 2012-11-24, 23:26:07 Szerző: MaxSkil
Ezzel megis mondtad a lényeget."Ember" dolgozó emberekről van szó.
Ha minden gyerekes majomságra szakítanának időt akkor mi lenne a valódi életükkel?
Nekem mindössze 1 problémám van,az hogy amit elvégeznek az csak félmunka Bug miat.
De az hogy nem pattannak minden apróságra szerintem emberi dolog.
Furcsamód attól hogy hanyagolják a játékosokat elégjól elvannak egyesek.

Az aki csak ülne és Bámulná a szervergépet nem csinálna egyebet,szerinted milenne az életével?:)
Szerver: DDMT2 S1
Karim neve:MaxSkil 
Rang.........:Nemes
lvl..............:96
Kaszt.........:Ninja
Birodalom..:Jinno

[color=yellow]ElsÅ' PvP Vidim><: http://www.youtube.com/watch?v=wVTGN6q_JuI [/color]

Mindenkinek van magánélete okés,de nem mindenkinek van 1 szervere :)
Ugye kevés játékos maradt már itt dd-n,vagy azért,mert nincs fejlesztés és unalmassá vált hogy csak a duplákat hajtani,pedig ez a játék nem csak erről szól,csak itt hamarabb van meg minden,és szinte a duplákért kell megszenvedni...
Vagy pedig azért mentek el,mert a játékosok nagyja arcoskodik,és veri magát a karakterére (nem is tudom talán vikipédián volt 1 jellemzés szerverekről,benne volt anno DDMT2 is,elég érdekes dolgot írtak róla).

Újak biztos hogy nem fognak jönni,mert mire jönnének,amikor szinte szerver indulása óta 3 dolog történt,epic vért,sisakok és a cipők,ezek lettek az új dolgok csak,minden más kb ugyan az ami sima metinen volt anno.
Sima metin mérföldekkel van már ez előtt,jó ott van a háttérben 1 csapat,érthető.
De hogy 3 éve ugyan az a dolog van és semmi sem változott,ez a rossz csak,dísz fegyó pl dwc a ninjának vagy feka +0 :)
Míg a GM-ek ha megjelennek valahol,nekik nem a 90-es fegyó van hanem egy fölötte lévő fegyver.
Picit játékosoknak miért nem lehet akkor más valami,fegyverben vagy nem tudom vértben,csak a megszokott régi unalmas minden  ::)
És akár hogy is,de szinte a régi játékosok viszik a ddmt-t,már akik még itt maradtak.
Mi lesz ha ők is szép lassan fogyni kezdenek,mert ha meg van minden,minimum 32 dupla,meg mobos cucc,meg nem tudom már mi az isten nyila,mi az amit el kell érni utána vagy mi az amitől élvezhető lesz a játék?
Épp az új dolgok dobnának fel az egészet,igen csak ráférne,de nem úgy mint némelyik szerveren,hogy vagy 256 millió féle fegyver és vért :)
Elég lenne csak 1 új cucc,már dobna az egészen.

Én véleményem az lenne,hogy ha a legelső P-szerver itthon,akkor ne legyen a legutolsó,mert kb most ott tart így fejlesztésben,és így nem az igazi,de még így is (szerintem) a legjobb szerver,csak kicsit néha nézni kellene mit írnak a játékosok is,mivel nekik/értünk van ez.

Igen ebben egyet értek :"D tényleg azér a DDMT2-re szerintem ellehet mondani hogy igenis foglalkoznak a playerek-el nem csak a játékban de a fórumon is segitséget nyújtanak minnél hogyrsabb tempóban :"D de persze mint minden más embernek nekik is van magánéletük na szóval ha megnézzük a mostani szervereket tényleg szinte már 12-13 éves gyerekeknek is van szerverük :"D és már csak aza vicc hogy a sok ember ien szerverekre megy át mert hogy igy nincsenek megelégedve az itteni TEAM al hogy nem foglalkoznak velük stb ez már komolyan nevetséges :D azthiszi hogy most nyilt a szerver és foglalkozni fognak velük? kész röhely :D jó persze vannak kivételek :) de akkoris tényleg nagyon ritka oan szervert keresni ahol tényleg foglalkoznak az emberekkel és tényleg a DDMT2-ő kitesz magáér kitett eddig is és ki is fog tenni már csak sajnálni tudom azta sok embert aki itthagyta a szervert!!

Pontosan, magam sem mondhattam volna szebben mofere!:)

Én már úgy vagyok vele, hogy ha nemcsinál semmit legalább ne ígérgessen senki, semmit.
"Ránk ragadt az utca mocska és nem mossa semmi le,
Minden nap azt hallgatom, hogy nem vittem semmire."

Emlékszem mikor 1.nek feljöttem DD-re annyi sok minden várt rám . Annyi emberke volt fent hogy néha még a vegyeshez se bírtam elmenni :D . Azt se tudtam mi hogy hány méter ... nagyon újvolt ez nekem , hogy szinte meg volt 1 nap alatt a 74-es szint , és G1 ? még azt se tudtam akkor mi az a P-zés annyit szendvedtem vele. mindenki hívásba írta "DT-run valaki ?", most meg 1-ül is el lehet menni 9. szintig :D . Mostanság meg drágár szavak hívásba. mikor oda megy 3 emberke más birodalomba és elkezdik ölni a "népet" és mikor leverik őket akkor meg "3013224 vs 1 ? low" most mit várnak ? nem PvP ...... , meg változott a DD.. . Eventek az elmúlt idő szakba még elment, el mondhatjuk hogy jó volt, mert már unalmas volt hogy csak álsz , de 1 idő után ez is unalmas hogy "oké elindult az event mehetek ölni." régebben volt olyan hogy meg kellet keresni a GM-et és minden GM más más mapon volt el rejtőzve. az izgalmas volt , nem tudom pontosan mit de ha jól emlékszem ékszer dobozt osztotak akkor  (ha rosszul emlékszem akkor bocsi :S ) . Valamilyen újdonság kell hogy izgalmas legyen megint szendvedni valamiért . nem írok semmilyen példát azt majd ATAG-ék eldöntik hogy mi lenne jó minden emberkének DD-n. És úgye bár ott van S2 is azzal is kell foglalkoznia ATAG-nak , meg S3 (de erről nem tudok semmit mert még felse mentem rá) szóval biztos van elég sok dolga szerintem .

Kicsit unalmas amitt írtam ez van :D  ;D

Idézetet írta: MaxSkil Dátum 2012-11-24, 23:23:35
Ezzel megis mondtad a lényeget."Ember" dolgozó emberekről van szó.
Ha minden gyerekes majomságra szakítanának időt akkor mi lenne a valódi életükkel?
Nekem mindössze 1 problémám van,az hogy amit elvégeznek az csak félmunka Bug miat.
De az hogy nem pattannak minden apróságra szerintem emberi dolog.
Furcsamód attól hogy hanyagolják a játékosokat elégjól elvannak egyesek.

Az aki csak ülne és Bámulná a szervergépet nem csinálna egyebet,szerinted milenne az életével?:)
respect bro!
de én nem úgy értettem, hogy csak bámulná.
Mondjuk az egyik szomszéd átjárna napi 1-2-szer...

miért ne bámulja egész nap? :D persze képletesen értve! :D nem vagyok benne biztos hogy többet keresne Magyarországon azzal ha elmegy dolgozni, mint ha ott ülne nem egyfolytában és vinné a szervert, az ebből befolyó pénzből pedig meglenne a kenyérre való :D jó élelmes ember elmegy dolgozni is mellette hisz több pénz így meg minden ez érthető sose baj a több :D főleg pénzből :D de ahogy előttem is írtak és mint Yoda is meg mondtad "Tedd vagy ne tedd..." :D mert ez ink csak próbálkozás amim most megy. próbálja még működtetni a szervert minden különösebb újítás vagy látványosabb változtatás nélkül. én nagyon hálás vagyok azoknak az eventeknek is amik voltak. aki meg csak azt írja h mert a másik szerveren...az menjen oda! de ez amiben szerintem mindenki egyet ért hogy változás kéne és az is a jó irányba! tényleg kevesebb az ember de én baráti körömből csak azért fogyatkoztak meg mert iskola van! az olyanokért pedig nem ácsingózom akiket nem is ismerek de szerintem ez érthető is mert az én játék élményem nem attól függ hogy hány százan vannak kék map1-en illetve nem hiányzik a játékélményemből az sem, hogy a laggolás folyamatosan meglegyen!
Bicnic topikk: http://metin2hungary.net/index.php/topic,167003.0.html

"Márpedig itt rend lesz!" -Mondta a nagymama és berúgta a sz*rt az ágy alá!-

2012-11-25, 11:43:14 #22593 Utolsó szerkesztés: 2012-11-25, 11:46:29 Szerző: [BA]THymea
Sziasztok!

Szeretném  ha  ez a kis eszmefuttatás  itt  és  most  befejezésre  kerülne.
A szerver  tulajdonos mit,és hogyan csinál,  legyen az  Ő  magánéleti dolga.
Ha kíváncsi lesz a  véleményetekre úgy is nyit egy témát, és  abba  leírhatjátok amit szeretnétek.
Nem malmozik  egész  nap, elhihetitek. Napi tevékenysége sem rám,sem  rátok nem tartozik.
Azt gondolom, mikor már érdekeltek lesztek, fogja veletek közölni- hisz eddig  is így tette. 
Mikor fullon  volt a szero, azon  nyavalyogtatok nem tudtok belépni, most,  hogy a csaló  társaságok ritkítva lettek, és eltűntek a  legjobbnak hitt barátok.
Eltűntek azok a  személyek is  akik képtelenek  voltak  intelligens  emberi nyelven chetelni.
Hiányzik nektek a sok trágárkodás?
Bízom benn,  hogy  nem.
Sokan elköszöntek már, és  sokan vissza  is  jöttek. Talán mert nem találtak másik szervert, vagy  ha  találtak is megszűnt pár hónap múlva.
Fratnak igaza  van, a játékélményt  nem  az  adja hányan  vannak a szeron, illetve mennyire  laggol be kék map1 a sok bolttól. Az is  igaz az  iskolai idő  alatt mindenki a  tanulást teszi előtérbe.
A játék legyen élmény és  kikapcsolódás.

Idézetet írta: Frat Dátum 2012-11-25, 10:43:03
miért ne bámulja egész nap? :D persze képletesen értve! :D nem vagyok benne biztos hogy többet keresne Magyarországon azzal ha elmegy dolgozni, mint ha ott ülne nem egyfolytában és vinné a szervert, az ebből befolyó pénzből pedig meglenne a kenyérre való :D jó élelmes ember elmegy dolgozni is mellette hisz több pénz így meg minden ez érthető sose baj a több :D főleg pénzből :D de ahogy előttem is írtak és mint Yoda is meg mondtad "Tedd vagy ne tedd..." :D mert ez ink csak próbálkozás amim most megy. próbálja még működtetni a szervert minden különösebb újítás vagy látványosabb változtatás nélkül. én nagyon hálás vagyok azoknak az eventeknek is amik voltak. aki meg csak azt írja h mert a másik szerveren...az menjen oda! de ez amiben szerintem mindenki egyet ért hogy változás kéne és az is a jó irányba! tényleg kevesebb az ember de én baráti körömből csak azért fogyatkoztak meg mert iskola van! az olyanokért pedig nem ácsingózom akiket nem is ismerek de szerintem ez érthető is mert az én játék élményem nem attól függ hogy hány százan vannak kék map1-en illetve nem hiányzik a játékélményemből az sem, hogy a laggolás folyamatosan meglegyen!

Majdha kitetted a lábad a való világba rájösz:)
Szerver: DDMT2 S1
Karim neve:MaxSkil 
Rang.........:Nemes
lvl..............:96
Kaszt.........:Ninja
Birodalom..:Jinno

[color=yellow]ElsÅ' PvP Vidim><: http://www.youtube.com/watch?v=wVTGN6q_JuI [/color]

Istenem, majd nagyot koppan a szerver mikor S1-n kék map1-n lesz 30 emberke, na akkor is mondjátok ugyanezt, " legalább nincsenek trágár emberek " na meg persze  " hackerek " (ezzel nem azt akarom mondani hogy trágárság és hack éljen!!), csak majd érdekes lesz.

Idézetet írta: [BA]THymea Dátum 2012-11-25, 11:43:14
Szeretném  ha  ez a kis eszmefuttatás  itt  és  most  befejezésre  kerülne.

ennek a mondatnak melyik része nem volt világos?
vagy zárjam le én a vitát?

Bocsi h lemertük érni véleményünket :(( Tudtommal szabad országban élünk és szólásszabadság van és ki lehet mondani azt amit akarunk gondolunk!!

na akkor lássuk tényleg szólásszabadság meg demokrácia van e egy privát fórumon!
TheMentalist, ha még mindig így gondolod nyugodtan írd ám le nekünk!

hali!!

5int 5sura cuccokat kapok 2-3rög/db áron?
"MielÅ'tt meghalok tuti szívok egy kis zöldet, behunyom a szememet és elhagyom a földet! "