[Csevegő] DDMT2

Indította ATAG, 2009-10-20, 18:19:17

Uj kliens le kell szedni? mert nekem  nem megy a régi.....
A pulzusom plusz kettÅ't pumpál pont percenként,
Senkiként búcsúzom, de tudtam élni hercegként.

A szemem világa rég megtanított csalódni,
A csalóknak ez csodaország, nekem meg csak valódi.

Dehogy lesz!

DDMT a gf-et követi!És volt:"Tökfej ,olimpia ruha stb....?"nem...pedig ezek mind voltak gf-en!

SD3, Katakomba soroljam? -ezek is mind vannak GF-n! itt meg semmi!:)
YOUTUBE CSATORNA http://www.youtube.co/user/nemfelejt?feature=mhee

Név:    [color=red]Markiway[/color]

Lv:      [color=red]99[/color]

Kaszt: [color=red]Testi[/color]

Rang:  [color=white]Kegyetlen[/color]

[color=blue]GAME OVER [TUDOM FÁJ][/color]

Szerintem kellene egy fejlesztö csapat a DDMT2 nek azért h be tudják gyorsan szerezni a GF es cuccokat és utána be tenni a szeroba :)

Üzenet összefésülés: 2012-11-23, 18:00:48

Ezt azért irtam h kellene egy Fejlesztö csapat mert h ne csak ATAG ra háruljon minden :) igy könnyebb is lenne az egész :D

Idézetet írta: mofere Dátum 2012-11-23, 13:12:44
Metin2 Altair...

Hát ez olyan mint egy k**va.
De amúgy mit érnének egy fejlesztő csapattal?
Ezeket ki kell szedni a kliensekből, le kell modellezni stb..
Inkább egy ilyen csapat kellene.

Majd egyszer bejön minden update :)
Egyébként amit ajánlani tudnék a Teamnak:
Nem tudom Minecraftoztak-e már, de ott a betöltő kép (Az eredetiseknek, ahol be kell jelentkezni).
Ott szó szerint le van írva, mikor jön az új Update, és hogy mit fog tartalmazni.
Egy ilyen patchert össze lehetne dobni.
Tudom, hogy az idő sose lenne jó, általában csúszás lenne, de mondjuk XY-CV időpont között garantáltan kijönne az Update.
Daweed: Ez hogy a jó büdös picsába jött ide?xddddd
Egyébként jön holnap valaki PlayIT-re ? :D

Én láttam. xd nagyon nagy!
Mindegy, hogy egy centivel nyersz, vagy egy mérfölddel.Ha nyersz, nyersz!

Ne vitatkozz hülyékkel,mert lehúznak a saját szint

Hmm.Egyébként meg ne csodálkozzatok hogy még nincs semmilyen "DC",gondolom ATAG-nak is van élete.Meg mindenki másnak is lehetne,nem csak a játékból áll az élet(bár mondjuk nektek lehet..). És ha annyira DC-t akartok,menjetek GF-re és ott hozzátok össze azt a szintet.És ha már itt tartok,akkor 1 gyors kérdés.:Mire jó nektek az,hogy ennyit játszotok 1 játékkal ? Meggazdagodtok belőle ? nem hinném.De várom a válaszokat erre.(ha ki nem derül,hogy valami nem szabályos a hozzászólásban. ? )
És ment tényleg a möster ellen a per.Csak a GF nem ért el semmit vele.

Heyyo all.
Mivel a Csevegőben található emberektől nem köszöntem el ezt most megteszem :P
Hát igen már meguntam a játékot és hát amúgy se volt olyan élvezet a játék.
A kövi vidivel búcsúzok:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=8YIuPmARDyo
ÚJ VIDEÃ" !!!
eltávolításra került

Idézetet írta: sivatagisze1 Dátum 2012-11-23, 21:52:38
Hmm.Egyébként meg ne csodálkozzatok hogy még nincs semmilyen "DC",gondolom ATAG-nak is van élete.Meg mindenki másnak is lehetne,nem csak a játékból áll az élet(bár mondjuk nektek lehet..). És ha annyira DC-t akartok,menjetek GF-re és ott hozzátok össze azt a szintet.És ha már itt tartok,akkor 1 gyors kérdés.:Mire jó nektek az,hogy ennyit játszotok 1 játékkal ? Meggazdagodtok belőle ? nem hinném.De várom a válaszokat erre.(ha ki nem derül,hogy valami nem szabályos a hozzászólásban. ? )
És ment tényleg a möster ellen a per.Csak a GF nem ért el semmit vele.
Ezért kéne egy teamet felvenni... Nem egyedül csinálni..
Mért töltünk ennyi időt egy játékkal?! Mert inkább menjünk ki füvezni nem?:DD Hihetetlen, de van életem.:OO Azért érdekelne, mit csinálsz játék helyett amiből meg gazdagszol..
:')
"Ránk ragadt az utca mocska és nem mossa semmi le,
Minden nap azt hallgatom, hogy nem vittem semmire."

Türelem><:DDDD

2049 nincs messze:P
A Dec 21 távolabbi hehee:D

Üzenet összefésülés: 2012-11-23, 22:08:27

Egyenlőre elég lenne annyi,hogy javitsák a bugokat...
Ha most betennék az újításokat véleményem szerint kifeküdne a szeró...
Szerver: DDMT2 S1
Karim neve:MaxSkil 
Rang.........:Nemes
lvl..............:96
Kaszt.........:Ninja
Birodalom..:Jinno

[color=yellow]ElsÅ' PvP Vidim><: http://www.youtube.com/watch?v=wVTGN6q_JuI [/color]

sivatag  a játék számomra kikapcsolódás és semmi más,  tudod nekem kis tizen évesen nem nyújtotta apu anyu a seggem alá a 300 ezres akkori számítógépeket amiken max a tombraider 1 ment meg a nem tudom micsoda... (és gondolom sok másnak se! :) )
Most dolgozom, és megtehetem magamnak álmom valósult meg, sőt élvezem az életemet vele amihez jogom is van, tudod nem mindenkinek adatik meg h legyen gépje netje tízen éves korában!
A játék nem káros sehol sem , csak függőséget okoz pszichológiailag ami nem vészes mert ki lehet nőni, hisz mindenki meg unhat mindent, bár a számítógépet igen csak nehézkes főleg ha internettel társul, hisz sokoldalú!
Gond csak akkor van ha vki az élete minden percét erre szánja minden másnál(barátok, csaj, séta, meló, suli, stb) bár ha vidéken laknék tuti meghalnék az unalomtól, ezért csak gépeznék, ha sulis lennék, és sztem te is így vagy ezzel!

A gazdaságot meg ehhez ne társítsd, mert abszolút semmi köze hozzá, és arra is kéne gondolni h ilyenkor már senki nem dolgozik kivéve aki délutános, éjszakás melóba nyomja vagy 12 órás műszakban!

köszöntem!

Napról-napra kevesebb a játékos, de szerintem ezt nem csak én látom. :(
YOUTUBE CSATORNA http://www.youtube.co/user/nemfelejt?feature=mhee

Név:    [color=red]Markiway[/color]

Lv:      [color=red]99[/color]

Kaszt: [color=red]Testi[/color]

Rang:  [color=white]Kegyetlen[/color]

[color=blue]GAME OVER [TUDOM FÁJ][/color]

Én is észrevettem h lassan elfogynak a játékosok :|

[Red] Ne vedd túl komolyan az életet! Úgysem éled túl.[/Red]

Komolyan olyan értelmezhetetlen ez a mondat: csere optolatlan+rög?! Mert rendszerint 80ilyen PMet kapok hogy mennyi rög?-.-" asd.
"Ránk ragadt az utca mocska és nem mossa semmi le,
Minden nap azt hallgatom, hogy nem vittem semmire."

Halii.! Valaki leirná nekem hogy kell aláirásba képet betenni? Ha lehet pü.-be! Előre is köszii!
Game Over :)

Bárkinek kérdése van PÜ :)

Aláirásképet csinálok bárkinek:DD

2012-11-24, 10:32:23 #22577 Utolsó szerkesztés: 2012-11-24, 11:29:13 Szerző: xXDaweedXx
Az aláíráshoz beteszed a kép url-jét!

De kb így.:

[IMG ]http://KÉPURL-je[/img]
  persze mindent szóköz nélkül

Kb hogy?:)
Game Over :)

Bárkinek kérdése van PÜ :)

Aláirásképet csinálok bárkinek:DD

[img]http://asd.hu/kep.jpg[/img]

így