[Csevegő] DDMT2

Indította ATAG, 2009-10-20, 18:19:17

2009-10-31, 15:23:57 #120 Utolsó szerkesztés: 2009-10-31, 15:30:43 Szerző: joco741
ATAG de jo hogy nem lesz lag mer most anyira lagolt eventkor

ja és kelene valamit csinálni a bugos metinekel, meg átv. gömbökel!

Idézetet írta: DarkLemon Dátum 2009-10-31, 13:02:51
ATAG vagy egy másik kedves ember feltenné nekem a kínai indítót data.hu-ra vagy esetleg egy másik ingyenes letöltőre??
1 a lényeg ne legyen one-clickes oldalon!
Lécci nagyon kéne
http://www.megaupload.com/?d=IZF90C4L
Ez szerintem nem 1 klikkes :) Egyébként ez van a "hivatalos" letöltések között is, nem vagy túl alapos :P

2009-10-31, 16:56:25 #122 Utolsó szerkesztés: 2009-10-31, 17:13:32 Szerző: CiUpAcAbRa
Na de az hogy oldható meg h tudjak én is SÉt rendelni , ha nem Magyarországon lakok?....
Romaniában , Erdélyben lakok, és szeretnék SÉt rendelni, és nemtom h lehetne-e.... esetleg valaki rendel nekem SÉt s én adok neki yanot? Tudom h ez rendes GF metinen nem szabad , de itt
???

Üdv

Az lenne a kérdésem hogy ugye van az a cucc amivel bónuszt lehet rakni a cuccokba.
Ez úgy hallotam hogy 4 bónuszt tud beletenni, de nekem a 65ös íjnál és a 66os ninja vértnél is 2-re szűkült (utóbbit 2 bónusszal vettem).

Hallottam továbbá egy olyan cuccról ami még több bónuszt rak bele.
Ez hogy készíthető/ hol található?

2009-10-31, 17:08:07 #124 Utolsó szerkesztés: 2009-10-31, 17:12:40 Szerző: joco741
na ugy tünik mos költözik a szerver!

ATAG körübelül mikora lesz kész?

Legkésőbb hétfön már lehet jáccani...

mivan ojan sokára ne má, pont event nap nem lehet játszani .

Hello mikor lesz legközelebb event?

Idézetet írta: Krumpleeh Dátum 2009-10-31, 17:07:25
Üdv

Az lenne a kérdésem hogy ugye van az a cucc amivel bónuszt lehet rakni a cuccokba.
Ez úgy hallotam hogy 4 bónuszt tud beletenni, de nekem a 65ös íjnál és a 66os ninja vértnél is 2-re szűkült (utóbbit 2 bónusszal vettem).

Hallottam továbbá egy olyan cuccról ami még több bónuszt rak bele.
Ez hogy készíthető/ hol található?

Üdv

Itemenként valóban 4 bónuszt lehet ezzel a módszerrel felrakni,azonban van egy tárgy piacon található tárgy,ami a 4 meglévő bónusz mellé egy 5-et is felszerel,ha sikeres.Az,hogy csak 2 bónuszt engedett Neked felrakni,valószínű hogy csak pech,mivel eddig minden tárgyamnál,és minden barátomnál engedte a 4,illetve ezt követően az 5 bónuszt.Sok sikert a bónuszoláshoz.

és mejik tárgy én 1 et se tok bele rakni de engem az érdekelne hogy + hp t hogy leeht belerakni?

Idézetet írta: joco741 Dátum 2009-10-31, 18:14:38
és mejik tárgy én 1 et se tok bele rakni de engem az érdekelne hogy + hp t hogy leeht belerakni?

Fegyver(/fegyverzet?) kereskedőnél található meg a tárgy,ezzel lehet itemekre bónuszt rakni.Aztán ha fentvannak,lehet őket változtatni,ami szintén teljesen random,ilyenkor sikerülhet max hp.

2009-10-31, 19:24:29 #131 Utolsó szerkesztés: 2009-10-31, 19:28:51 Szerző: Yodafone
az eventek a költözés után túlélhetők nagyobb lagghullámok, ill sok ledobálás nélkül? (persze akkor ha a user nete épp müködik rendesen) mert ha akkor is folyton le fog dobálni akkor nem fárasztom magam h elmenjek a helyszinekre...

a másik kérdésem: nem lehetne megoldani, h az xp gyürü tünjön el felhasználáskor? ugy mint a tolvajkesztyü vagy iesmi? mert tudnék mit tenni a helyére a karakteremnél...

és a fegyver kereskedönél melyik?

Vettem egy enchanted marble nevű zöld gömböt Itemshopon, remélem ezzel sikerül vmi bónuszt beletuszkolni a cuccokba.

Más:

Szerver kb. mikor lesz elérhető?

szal 1 ismerős azt mondta hogy 20-21óráig nem lesz ddmt2 és utána lesz .És nem kell majd hozá semmi?

egyik haverom azt mondja neki müködik de nekem nem

Mer talán új indítót kell leszedni?-.-"

Idézetet írta: CiUpAcAbRa Dátum 2009-10-31, 16:56:25
Na de az hogy oldható meg h tudjak én is SÉt rendelni , ha nem Magyarországon lakok?....
Romaniában , Erdélyben lakok, és szeretnék SÉt rendelni, és nemtom h lehetne-e.... esetleg valaki rendel nekem SÉt s én adok neki yanot? Tudom h ez rendes GF metinen nem szabad , de itt
???

Erre valaki válaszolna ?

Egyelőre sehogy. PayPal-on lehet majd hamarosan, más megoldás egyelőre nem valószínű hogy lesz. (sms biztosan nem)

Idézetet írta: ATAG Dátum 2009-11-01, 10:29:10
Egyelőre sehogy. PayPal-on lehet majd hamarosan, más megoldás egyelőre nem valószínű hogy lesz. (sms biztosan nem)

pvp szervereken  a sés dolgok legálisak?? :P vagy kell neked hozzá valami engedély??
lehet hülyekérdés de ez csak ugy jöttxD