[Csevegő] DDMT2

Indította ATAG, 2009-10-20, 18:19:17

Sziasztok! Az lenne a problémám h letöltöttem az új exe-t bemásoltam a "metin2" fájlt a Metin 2 US mappába rákattintok a 'metin2' fájlra és a CH ki vannak pontozva! Azt tom h ilyenkor karbantartás van! De már tegnap se volt egész este! Szóval ha vki válaszol h én rontottam-e el vmit v pedig karbantartás  azt megköszönném:)

Mindenkinek ilyen! Csak reménykedjünk hogy hamar megjavítják :)

Hát akk én már nem tom:( Vki azt mondja h megy neki vki meg azt h senkinek se megy:(

Hol lehet regizni?

Idézetet írta: csikkes73 Dátum 2009-11-01, 16:04:33
Hol lehet regizni?

privát szerverek ---bemutatás----elsö hsz  ott a reg oldal

Köszönöm már megvan ROHADT JÓ OLDAL!!!!GRAT ATAG

ATAG PLS ÍRJ VMIT H MIKOR LESZ MÁR VÉGE A KARBANTARTÁSNAK

2009-11-02, 16:52:35 #147 Utolsó szerkesztés: 2009-11-02, 16:55:51 Szerző: Dragax
mar reg vege a karbantartasnak...ujra le kell tolteni a szervert.

---

Mellesleg nekem mindig befagy a jatek ;_;
amikor inditom es tolti a mappat a kari valasztas utan, becsukodik a metin es feljon hogy ? ? ? ? ? ?

ujra inditottam a gepet de akkor se jo...Metin.hu-n azt szoktam ilyenkor hogy ch-t valtok es akkor nincs annyi ember es nem csukodik be, de itt csak 1 ch van.... :(

Idézetet írta: szorel95 Dátum 2009-11-02, 16:48:30
halálra unom magam mióta nincs szerver
Miért ne lenne szerver? Talán le kéne tölteni az új indítót hozzá...

ATAG nem tudnal el teleportalni pl sohan hegyre vagy valahova ahol nincs sok ember?
Akkor szerintem mulkodne.

Sziasztok!
ATAG írt a bemutatás-nál a  Ló szintelésről , azt szeretném kérdezni ,hogy ez már lehetséges?Már lehet használni az item shopban lévő 'Riding Skill Book'-ot?Előre is köszi!

Am DC rendelésnél 500 forint max. az ára??
És mien telóról lehet küldeni sms-t????Előfizus vagy kártyás??? (Gondolom hogy nem matávosról!!)
Lécci választ!PLs

Idézetet írta: DarkLemon Dátum 2009-11-02, 16:57:29
Am DC rendelésnél 500 forint max. az ára??
És mien telóról lehet küldeni sms-t????Előfizus vagy kártyás??? (Gondolom hogy nem matávosról!!)
Lécci választ!PLs
500 a legolcsóbb, 2000 a legdrágább. Mindegy milyen kártya, minden belföldi mobilhálózatról működik (vezetékesről viszont nem valószínű)

Hát mondjuk már vannak vezetékes telefonok amiröl lehet sms-t küldeni :P miénk is ien :D

Idézetet írta: Dragax Dátum 2009-11-02, 16:56:38
ATAG nem tudnal el teleportalni pl sohan hegyre vagy valahova ahol nincs sok ember?
Akkor szerintem mulkodne.
A hiba nálad van, a szerver nem túlterhelt. A jelenlegi létszám többszörösére van kialakítva...

Idézetet írta: PaJoker Dátum 2009-11-02, 16:56:52
Sziasztok!
ATAG írt a bemutatás-nál a  Ló szintelésről , azt szeretném kérdezni ,hogy ez már lehetséges?Már lehet használni az item shopban lévő 'Riding Skill Book'-ot?Előre is köszi!

Erre én is kiváncsi vagyok 

Tudom, de a gepemet tulterheli vagy valami ha olyan helyen inditok ahol sok ember van.

Metin2.hu-n is midnig ez van ha map1-en , ch 1-en jelentkezek be, de atmegyek masik ch-ra ahol nincs sok ember es akkor mindig mulkodik.

De itt csak 1 ch van szoval nem tudom mit csinaljak : S

Idézetet írta: DarkLemon Dátum 2009-11-02, 17:02:03
Idézetet írta: PaJoker Dátum 2009-11-02, 16:56:52
Sziasztok!

Erre én is kiváncsi vagyok 
Annyira nem lehetséges, hogy a shopból is kivettem azt a tárgyat. Majd akkor lesz kapható, hja már használható lesz. További kérdésekre ezzel kapcsolatban nem válaszolok.

Dragax: ahhoz hogy el lehessen teleportálni a karid, előbb be kéne lépned vele. Akkor meg már nem is kéne teleportálni ha betudnál lépni. Nem? :P

Idézetet írta: Dragax Dátum 2009-11-02, 17:03:43
Tudom, de a gepemet tulterheli vagy valami ha olyan helyen inditok ahol sok ember van.

Metin2.hu-n is midnig ez van ha map1-en , ch 1-en jelentkezek be, de atmegyek masik ch-ra ahol nincs sok ember es akkor mindig mulkodik.

De itt csak 1 ch van szoval nem tudom mit csinaljak : S

Akk a géped túl gyenge a játékhoz:S

[/quote]Annyira nem lehetséges, hogy a shopból is kivettem azt a tárgyat. Majd akkor lesz kapható, hja már használható lesz. További kérdésekre ezzel kapcsolatban nem válaszolok. [/quote]

Oké!Köszi ATAG!!