2 kérdés.

Indította TTMaster112, 2017-01-18, 20:16:15

Sziasztok az alábbiak miatt írok ide.
1.Hol tudom a képen látható bal sarokba "lévő" ikonokat pl nagyobb raktár,több exp stb pozicinálni melyik pyx fájlba?
2.A itemshop raktár megnyitási helyét valahogy tudnám pozicinálni mert jelenleg belelog a guiba és nem birom mozgatni :)

Bocsi, nem ide tartozik, de ami ott van "?"-jel, azt honnan töltötted le? Nagyon régóta keresem. Légyszi eltudod küldeni?

Sziasztok nem tudjátok miért van az, hogy a Vadkutya nem egybe van írva? Valaki lécci segítsen. Képet mellékeltem.

Ne pls nem birtam bezárniiiiii még nem tökéletes a button  :'(

Bug nak küldtem :D De nem tudom az oldalt mert nekem le van mentve txt be én is 1x találkoztam vele

Véletlen odatermett egy Vad kutya és instant targetelve lett és egyből a kérdőjelre lett kattintva OOOHHHMYGOD BUGOS a dolog. Linket tudnál küldeni a rencerhez am?

txt be van lementve nekemissss és lehet kihagytam valamit am nem véletlen spawnoltam a kutyát teszteltem a dolgokat hogy ne 50 topicot nyissak :D

Elküldenéd a txt-t? :)

Ebbe mi ojan nagy baj sokan szeretnek mencizni a rencereikkel amiket nem is ök csináltak <?

Amúgy szerintem az ui.py-ba kellene szétnézned vagy valami affectről megkeresni f@sz se tudja má' mi hogy van abba a metinbe.

Idézetet írta: gife974 Dátum 2017-01-18, 20:22:23
Bocsi, nem ide tartozik, de ami ott van "?"-jel, azt honnan töltötted le? Nagyon régóta keresem. Légyszi eltudod küldeni?

System Target Information

Nem mencizek mert publikus csupán össze kellet rakni  :-\ és a őőőőő itemshop raki pozicióra tudsz valamit? :D

Szerintem meg interfacemodule meg uiaffectshower meg ui meg intrologin meg. Ebből az első kettő tippből vmelyik lesz assszem. Aztán kitudja sose lehet tudni. A lényeg, hogy jó a rencer.
Itemshop pénisz pedig inventorywindow.py.

Darre ez nekemis kellet :D

Thenk yú Darre!  ::) ::)

nagyobb raktár, 3-dik kéz stb icon állítása / áthelyezése :

uiaffectshower.py

self.SetPosition(10, 105)

2017-01-18, 20:38:44 #16 Utolsó szerkesztés: 2017-01-18, 20:48:12 Szerző: Ðarre™
Idézetet írta: TTMaster112 Dátum 2017-01-18, 20:16:15
Sziasztok az alábbiak miatt írok ide.
1.Hol tudom a képen látható bal sarokba "lévő" ikonokat pl nagyobb raktár,több exp stb pozicinálni melyik pyx fájlba?
2.A itemshop raktár megnyitási helyét valahogy tudnám pozicinálni mert jelenleg belelog a guiba és nem birom mozgatni :)

2. uiscript -> mallwindow

thank white a raktárt meg megnézem inventorywindow-ba