40K Karakter választás után kidobálás..

Indította busta20, 2017-01-14, 13:25:11

Sziasztok, körübelül napok óta szenvedünk haverommal 40K karakter választás után kidobja haveromat,, na most addig eljutottunk hogy a desc_client.cpp-ben átt írtuk ezeket és még alatta is azt a sort amit kellett

• memcpy(p.szIP, g_szPublicIP, 16);
  • memcpy(p.szIP, "SAJAT_WAN_IP_VEL", 16);
  • na de most oda jutottunk hogy havert felengedi, rendesen fent van in game be és mikor én akarok felmenni saját 192.168-as ipvel akkor engem dob ki a kari választás után,, és utána kapásbol Hiba  a szerver Kapcsolatban ,,, hogyan tudnám megoldani a problémákat, hogy én is fel tudjak csatlakozni.

http://metin2hungary.net/index.php/topic,195893.msg1034486.html#msg1034486
    Ezzel a témával probáltuk megcsinálni de a probléma ugyan ugy fent áll.

Előre is köszönöm a válaszokat

2017-02-10, 15:06:57 #1 Utolsó szerkesztés: 2017-02-10, 18:41:29 Szerző: busta20
    probléma még mindig fentáll.. :/

Üzenet összefésülés: 2017-02-10, 18:41:29

nincs rá megoldás? .. :/ MC Inditóval meg dobálja le havert ha el megy valami más mapra pl orkokra :/ || Persze Localhoston minden tökéletesen megy

Ès ha ezt megcsinálom akkor elvileg tudunk csatlakozni igyvan?

annyira felesleges azt a memcpy-t b@szogatni. A CONFIG fájlba BIND_IP: ide.a.sajat.ipd és ugyan azt éred el mivel a g_szPublicIP annak az értékét veszi fel.

lásd:
    TOKEN("bind_ip")
    {
    strlcpy(g_szPublicIP, value_string, sizeof(g_szPublicIP));
    }

Maximum amikor az alapértelmezett értékét megkapja akkor ott átírod, de annak sincs értelme ha ott a bind_ip.
    config.pp
    char g_szPublicIP[16] = "0";
    És itt a "0"-t átírod "ide.a.sajat.ipd"-re a ->;<- marad.