Metin2 | Forrás // Inditó

Indította busta20, 2017-01-04, 17:41:47

2017-01-04, 17:41:47 Utolsó szerkesztés: 2017-01-04, 17:43:34 Szerző: busta20
Sziasztok , sokaknál láttam hogy például fordítottak egy Samurai inditót , vagy egy teljesen más inditót,, és tapasztalták már azt hogy , fel akarnak menni például Jelenlegi_HU_Kliensre, vagy Spectra friss kliensére,, de sajnos nem sikerül :/ (gondolok itt a karakterválasztásnál nem látszódó kasztra.) ,, nos ezért szeretném kérni a segítségeteket, arra hogyha valaki tudna egy rendes binary source-t publikálni, amit lehet egyből szerkesztení 4 leltárra stb, és fel is enged Spectra Kliensre, és Jelenlegi_hu_kliensre is és fordítható állapotban van !! az legyen szíves publikáljon egyett, (Mindent probáltam szintről szintre hogy tudjak fordítani egy alap inditót amin utána tudok dolgozni és persze tudok is valamire menni,, ) de sajnos mindig tele van ERRORRAL Fordítás után KB: 48 Error 207 warning,, pedig mindent jol csinálok ,,, minden lefordul gondolok itt (SAMURAI INDITÓJÁRA, és igy tovább ) csak az alap inditó nem amit ki szedek frissen ,, 9.2 Freebsd source.vdi ből..)
legyetek szívesek egy alap binaryt publikálni ami fordítható,,, előre is Köszönöm !! :)

Samuraié pedig tökéletesen fordítható.

De nemtom mi a baja samu coreral amikor azt használom :-X
Így nyílván ő ront el valamit és hiába adunk neki akármilyen forrást ugyanúgy error lesz.

Azt értem hogy forditható a Samurai féle,, mert nekem is forditja csak csatlakozni nem tudok vele mert a karakterek nem látszódnak .. kariválasztásnál. :D

Üzenet összefésülés: 2017-01-04, 18:05:51

Tudom fordítani a samurai core-t csak egy a bajom ahogy leírtam hogy kariválasztásnál nincs karakter :(

Az igen értelmetlen double posting :-X

syserr?

Spectra Kliens Syserr : 0104 16:56:19685 :: Unknown packet header: 54, last: 2 1

Nem egyezik szerver-indító packetje.

Használd samu forrását szerver oldalra is? :o

Rendben, köszönöm a választ és a sok segítséget !! mindenkinek megy a + , :D

Packet-tal kapcsolatban kérdeznék: ( 54-es packet ( SHOOT ), ami a kérdező problémája. )

Ez:

long lX;
long lY;

Megegyezik ezzel?

long x, y;

Mert szerintem nem...de nem vagyok C++-ban annyira "otthon", ezért megkérdezem.  ;D

Nem egyezik mert az egyik lx ly változó a másik x y de amúgy ha ne adja isten példának okául talán esetleg netán arra gondolunk akkor tételezzük fel hogy megegyeznek mert mind2 két long típusú változót hoz létre.

Idézetet írta: Step Dátum 2017-01-04, 19:04:40
Nem egyezik mert az egyik lx ly változó a másik x y de amúgy ha ne adja isten példának okául talán esetleg netán arra gondolunk akkor tételezzük fel hogy megegyeznek mert mind2 két long típusú változót hoz létre.

Igen ezért kérdeztem, mert a long adattípus megegyezik, de akkor ezért írja az 54-es packet hibát még nekem is. Köszi!  :D