Word editor téma imét!

Indította meax00121, 2017-01-03, 04:35:43

Sziasztok nemrégiben szerkeztettem mapjaima word editorral!
A kérdés a következő sikerült minden de a régi hátak semmilyében elakadok ezt hogy tudom ki küszöbölni?

2017-01-03, 09:34:02 #1 Utolsó szerkesztés: 2017-01-03, 09:37:13 Szerző: Pisti95
World Editorhoz ki kell csomagolni a kliens fájlokat, a házak Zone.eix/epk-ban vannak.

D:\ meghajtóra csomagolsz ki.

- property
- textureset
- World editor fájlok
- a szerkeszteni kívánt map, vagy mapok.

- ymir work mappa (ezen belül pedig ezek a mappák: (effect, environment, pc, pc2, (?pc3?), special, terrainmaps, tree, ui, zone)

Hali, nem akartam már újabb témát nyitni....

Az miért van hogy lerakom pl: a házat a földre elmentem játékban meg feljebb van...

Ez miért ?

Legyél kreatív, kifogások helyett megoldást keress.

Nekem is ugyan ez van egy ideje de nem néztem jobban utána. Annyi, hogy elhelyezed kedved szerint a házat mented a mapot kilépsz WEból megnyitod újra betöltöd a mapot és látod, hogy jól csináltad-e vagy sem. Ha a föld alá rakom kicsivel akkor jó szokott lenni.

emez valami olyasféle bug lehet, hogy az aktuális paramétereket vágja át 1 másik kijelöltről az újonnan lerakottra.

Csak úgy kell állítani a magasságot, hogy ne legyen fent. Nekem is voltak a magassággal problèmáim.

Ja beállítom, és elmentem..... újra belépek Word editor és ismét nem úgy van .... :S

Azért írtam, hogy rakd lejjebb. Mentsd el lépj be újra és ott lesz ahol eredetileg akartad.

Most az jó lett, viszont van PvP ring, ahelyett hogy felmenne a lépcsőn, belemegy fél testtel utána magától felugrik a kari :D

Ilyenkor is a magasság a gond ? :O

Gondolom valami új épület modell amibe van lépcső vagy nem?

Vz Kliens másoltam Editorba és abban benne van..... a ring egyben...

De mind 1 megoldottam másikkal :D